Κόσμος

Ρωσία: 10 στρατιώτες τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη στο Μπέλγκοροντ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δέκα Ρώσοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε μια έκρηξη στην περιοχή Μπέλγκοροντ όπως μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Συγκεκριμένα το TASS αναφέρει πως η φωτιά ξέσπασε σε ένα τοπικό πολιτιστικό κέντρο κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο οποίο αποθηκεύονταν πυρομαχικά, που προκάλεσαν την έκρηξη στο Μπέλγκοροντ.

Στην περιοχή Μπέλγκοροντ στη μεθόριο Ρωσίας και Ουκρανίας, βρίσκονται ρωσικές στρατιωτικές βάσεις και πεδία εκπαίδευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στον αέρα η εκεχειρία στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για νέα σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν μετά τις απειλές εκατέρωθεν
Ο Τραμπ κατακεραύνωσε την απάντηση του Ιράν σε αμερικανική πρόταση για να τερματιστεί με διάρκεια ο πόλεμος, ενώ η Τεχεράνη αντέτεινε πως είναι έτοιμη να ανταποδώσει σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση
Τα Στενά του Ορμούζ