Κόσμος

Ρωσία: 18.856 νέα κρούσματα κορονοϊού και 799 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Συνεχίζει να παραμένει σε υψηλά επίπεδα ο κορονοϊός στην Ρωσία με το σύνολο των νεκρών να ξεπερνά τις 185.000.

Ο αριθμός των νέων μολύνσεων από κορονοϊό αυξήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατά 18.856 κρούσματα, εκ των οποίων 1633 στην Μόσχα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας στα 6.975.174.

Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας ανακοίνωσε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 799 θάνατοι, εκ των οποίων 50 στην Μόσχα, ενώ από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί 185.611 θάνατοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ διακόπτει τις εμπορικές συναλλαγές με Ισπανία και επιτίθεται σε Στάρμερ λέγοντας πως δεν είναι και ο Τσώρτσιλ – «Επιτέθηκα στο Ιράν γιατί θα μας χτυπούσαν»
Υποστήριξε ότι οι περισσότεροι από τους Ιρανούς αξιωματούχους που η Ουάσινγκτον είχε σκεφτεί ότι ενδεχομένως να αναλάμβαναν την ηγεσία της χώρας στο τέλος του πολέμου είναι νεκροί
Τραμπ και Μερτς 42
Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ σφυροκοπά Ιράν και Λίβανο, εκρήξεις στο Ντουμπάι, στον πόλεμο και το Κατάρ
Η Κύπρος παραμένει σε κατάσταση συναγερμού μετά τις απειλές από τους Φρουρούς της Επανάστασης ενώ πολεμικό πλοίο και ελικόπτερα στέλνει στο νησί και η Βρετανία
Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Βηρυτό