Κόσμος

Ρωσία: Έκαναν και τις δύο δόσεις του εμβολίου 9,4 εκατομμύρια πολίτες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Ρωσία 13,4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ενώ 9,4 εκατομμύρια έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, δήλωσε η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Τατιάνα Γκόλικοβα κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η ίδια ανέφερε ότι στην Ρωσία έχουν παραχθεί 31,9 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του κορονοϊού. Την πρώτη θέση μεταξύ των ρωσικών εμβολίων, είπε, κατέχει το Sputnik-V που ανέπτυξε το ινστιτούτο Γκαμαλέι της Μόσχας, στην δεύτερη θέση είναι το εμβόλιο EpiVacCorona του επιστημονικού κέντρου Vector που βρίσκεται στο Νοβοσιμπίρσκ και στην τρίτη το εμβόλιο Covivac που ανέπτυξε το επιστημονικό κέντρο Τσουμακόφ.

Την πρώτη δόση του εμβολίου Sputnik-V κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με τα στοιχεία της 5ης Μαΐου, την έχουν κάνει περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σαουδική Αραβία: Νέα επίθεση στο αεροδρόμιο του Ριάντ – Ένας νεκρός και 11 τραυματίες
Οι Χούθι της Υεμένης ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις, υποστηρίζοντας ότι το τελευταίο 24ωρο χρησιμοποίησαν βαλλιστικούς πυραύλους, πυραύλους κρουζ και μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones)
Κυβερνητικές δυνάμεις, Υεμένη
Ο Νετανιάχου ζητά δίωξη των εμπλεκόμενων στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ «NAZA» για αδικήματα ασφαλείας
«Διηγείται μια ψευδή, παραπλανητική και προκατειλημμένη αφήγηση που δυσφημεί το Κράτος και τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις παγκοσμίως και βλάπτει σοβαρά το κύρος του Ισραήλ» λέει ο Νετανιάχου
Νετανιάχου
Financial Times: Η Ρωσία σχεδιάζει δολοφονίες στην Ευρώπη με στόχο στελέχη αμυντικών εταιρειών
Οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών προειδοποίησαν στελέχη αμυντικών εταιρειών σε όλη την Ευρώπη ότι η Ρωσία εντείνει τις απόπειρες δολοφονίας τους σε μια προσπάθεια εκφοβισμού των εταίρων της Ουκρανίας
Financial Times: Η Ρωσία σχεδιάζει δολοφονίες στην Ευρώπη με στόχο στελέχη αμυντικών εταιρειών
Η Τουρκία επιταχύνει τις κατασκευές καταφυγίων για προστασία από επιθέσεις: Το σχέδιο για χώρους σε 81 νομούς
Η κατασκευή σύγχρονων καταφυγίων και στις 81 επαρχίες γίνεται για παροχή ασφαλών χώρων για τους πολίτες σε περίπτωση πολέμου, φυσικών καταστροφών ή πυρηνικών διαρροών
Ερντογάν