Κόσμος

Ρωσία και Ουκρανία προχώρησαν σε ακόμη μια ανταλλαγή αιχμαλώτων

Η Ουκρανία ανακοίνωσε την Παρασκευή, 01.04.2022, ότι προχώρησε στην ανταλλαγή Ρώσων αιχμαλώτων με 86 Ουκρανούς στρατιώτες.

Δεν διευκρινίστηκε πόσοι ήταν οι Ρώσοι αιχμάλωτοι που απελευθερώθηκαν.

«Μόλις έγινε μια ανταλλαγή, 86 Ουκρανοί στρατιώτες, μεταξύ των οποίων ήταν και 15 γυναίκες, βρίσκονται ήδη σε ασφαλές μέρος» ανέφερε στο Telegram ο αναπληρωτής προσωπάρχης της ουκρανικής προεδρίας Κιρίλο Τιμοσένκο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η πιο δύσκολη ώρα για τον Ζελένσκι: Το τελεσίγραφο 6 ημερών και οι εδαφικές παραχωρήσεις που «δωρίζουν» στη Ρωσία έκταση ίση με το Λουξεμβούργο
Οι απειλές του Πούτιν για κατάληψη περισσότερων εδαφών αν η Ουκρανία αρνηθεί και το σχόλιο Τραμπ για τον Ζελένσκι: «Αν δεν του αρέσει, θα συνεχίσουν να πολεμούν»
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 186
Πούτιν: «Το σχέδιο Τραμπ των 28 σημείων για την Ουκρανία θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για μια τελική ειρηνευτική συμφωνία»
Η Ρωσία θα κέρδιζε αμαχητί μια έκταση ίση με το Λουξεμβούργο, σύμφωνα με νέα ανάλυση - Ο Πούτιν επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία έλαβε σχέδιο του Λευκού Οίκου για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν 189
Προειδοποιεί ο ΓΓ του ΟΗΕ: «Κάθε Ειρηνευτική λύση για την Ουκρανία πρέπει να σέβεται την εδαφική της ακεραιότητα»
«Πρέπει να επιτραπεί στην Ουκρανία να αποφασίσει από μόνη της σχετικά με το πώς θα τερματίσει τον πόλεμο» τονίζει από την πλευρά του ο Φινλανδός πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες