Κόσμος

Ρωσία – κορονοιός: 400 νεκροί και 8.792 νέα κρούσματα

Το τελευταίο 24ωρο η Ρωσία ανακοίνωσε ότι κατέγραψε 8.792 νέα κρούσματα κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένων 1.764 στη Μόσχα, με τον αριθμό των περιστατικών σε όλη τη χώρα να ανέρχεται πλέον σε 4.563.056.

Ο αρμόδιος ρωσικός φορέας για την αντιμετώπιση το κορονοϊού ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 400 ακόμα θάνατοι ασθενών με COVID-19, με τον επίσημο αριθμό των θανάτων στη Ρωσία να φθάνει τους 99.633.

Η Ρωσική Στατιστική Υπηρεσία (Rostat) που κάνει την δική της ξεχωριστή καταμέτρηση, έχει αναφέρει έναν μεγαλύτερο αριθμό θανάτων, ανακοινώνοντας ότι έως τα τέλη Ιανουαρίου είχαν πεθάνει περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι από την αρχή της πανδημίας από την νόσο Covid-19.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Χαμάς να επιστρέψει και τις υπόλοιπες σορούς – «Γνωρίζουν πού βρίσκονται τα λείψανα, η υπομονή μας εξαντλείται»
Υπενθυμίζεται ότι ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε το βράδυ της Τετάρτης ακόμη δύο νεκρούς ομήρους από τη Χαμάς, όπως επιβεβαίωσε κι ο ισραηλινός στρατός
Ένοπλοι της Χαμάς επιτηρούν τη μεταφορά των σορών Ισραηλινών ομήρων που κρατούνταν στη Γάζα 4