Κόσμος

Ρωσία – κορονοϊός: 787 νεκροί και πάνω από 25.000 νέα κρούσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 25.116 νέα κρούσματα κορονοϊού συμπεριλαμβανομένων 4.561 στη Μόσχα, με τον επίσημο συνολικό τους αριθμό στη χώρα από την αρχή της πανδημίας να φθάνει τα 5.933.115.

Η Ρωσία αντιμετωπίζει αύξηση των κρουσμάτων, την οποία οι αρχές αποδίδουν στην περισσότερο μεταδοτική παραλλαγή Δέλτα και στον αργό ρυθμό του εμβολιαστικού προγράμματος.

Η κυβερνητική υπηρεσία διαχείρισης του κορονοϊού ανακοίνωσε επίσης ότι 787 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω του κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, με τον πανεθνικό απολογισμό να φθάνει τους 147.655 νεκρούς.

Η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία της χώρας πραγματοποιεί ξεχωριστή καταμέτρηση και έχει καταγράψει περίπου 290.000 θανάτους που σχετίζονται με την COVID-19 από τον Απρίλιο του 2020 έως τον Μάιο του 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: «Το Ιράν πίσω από τις διαμαρτυρίες για την κατασκευή του θέρετρου Κούσνερ» – Διαψεύδει η Τεχεράνη
Οι διαμαρτυρίες ξέσπασαν όταν ιδιωτικοί φύλακες ασφαλείας σε ένα πολυτελές θέρετρο που κατασκευάζει ο Τζάρεντ Κούσνερ στη νότια Αλβανία συγκρούστηκαν με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η γη τους κατασχέθηκε μέσω απαλλοτρίωσης
Αλβανία