Κόσμος

Ρωσία – κορονοϊός: 787 νεκροί και πάνω από 25.000 νέα κρούσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 25.116 νέα κρούσματα κορονοϊού συμπεριλαμβανομένων 4.561 στη Μόσχα, με τον επίσημο συνολικό τους αριθμό στη χώρα από την αρχή της πανδημίας να φθάνει τα 5.933.115.

Η Ρωσία αντιμετωπίζει αύξηση των κρουσμάτων, την οποία οι αρχές αποδίδουν στην περισσότερο μεταδοτική παραλλαγή Δέλτα και στον αργό ρυθμό του εμβολιαστικού προγράμματος.

Η κυβερνητική υπηρεσία διαχείρισης του κορονοϊού ανακοίνωσε επίσης ότι 787 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω του κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, με τον πανεθνικό απολογισμό να φθάνει τους 147.655 νεκρούς.

Η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία της χώρας πραγματοποιεί ξεχωριστή καταμέτρηση και έχει καταγράψει περίπου 290.000 θανάτους που σχετίζονται με την COVID-19 από τον Απρίλιο του 2020 έως τον Μάιο του 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κρεμλίνο για τους S-400: Πρόκειται για πολύ ευαίσθητο ζήτημα, είμαστε σε επαφή με την Τουρκία
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε επίσης πως το Κρεμλίνο θεωρεί ότι η Ουκρανία δεν επιθυμεί συνομιλίες αυτήν την στιγμή και για τον λόγο αυτόν η Μόσχα συνεχίζει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας
Κρεμλίνο
Εικόνες αποκάλυψης στη Γαλλία: Ο ποταμός Λίγηρας στέγνωσε από τον ιστορικό καύσωνα
O Λίγηρας, μήκους περίπου 1.000 χιλιομέτρων, αποτελεί τον μεγαλύτερο ποταμό της Γαλλίας, ωστόσο οι παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες και η έλλειψη βροχοπτώσεων έχουν αλλάξει δραματικά την εικόνα του
Λίγηρας