Κόσμος

Ρωσία – κορονοϊός: Ρεκόρ με 820 νεκρούς από την αρχή της πανδημίας

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 828 νεκροί από τον κορονοϊό, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας.

Συνολικά από την έναρξη της πανδημίας στη Ρωσία έχουν καταγραφεί 202.273 θάνατοι, ενώ για τέταρτη μέρα οι θάνατοι υπερβαίνουν καθημερινά τους 800.

Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ανακοίνωσε επίσης ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 21.379 νέα κρούσματα του κοροναϊού, ελαφρώς μειωμένα σε σχέση με τα 21.438 κρούσματα που είχαν καταγραφεί την Πέμπτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η εξήγηση Ντόναλντ Τραμπ για τη νέα μελανιά στο χέρι του: «Το χτύπησα στο τραπέζι, είναι παρενέργεια της ασπιρίνης»
«Όταν παίρνεις τη μεγάλη ασπιρίνη, σου λένε ότι θα έχεις μώλωπες. Ο γιατρός μου είπε: "Δεν χρειάζεται να την παίρνετε, κύριε, είστε πολύ υγιής". Αλλά εγώ απάντησα: "Δεν παίρνω κανένα ρίσκο"»
H μελανιά στο χέρι του Τραμπ
Ο Τραμπ κάνει αγωγή στην JPMorgan και ζητάει 5 δις δολάρια γιατί του έκλεισαν τους λογαριασμούς του
Η τράπεζα υποστηρίζει ότι «δεν κλείνει λογαριασμούς για πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους» αλλά «επειδή προκαλούν νομικούς ή ρυθμιστικούς κινδύνους για την εταιρεία»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS 5