Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρωσία: Νεκρή στο διαμέρισμά της η κόρη συμμάχου του Πούτιν – Ακόμα ένας θάνατος «μυστήριο»

Ρωσία: Νεκρή στο διαμέρισμά της η κόρη συμμάχου του Πούτιν – Ακόμα ένας θάνατος «μυστήριο»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Η λαμπερή κόρη ενός συμμάχου του Πούτιν βρέθηκε είναι ο νέος θάνατος – μυστήριο στη Μόσχα. Η γυναίκα, έπεσε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Μόσχα αφού «αισθάνθηκε αδιαθεσία».

Ο λόγος για την Natalia Bochkareva, κόρη του πρώην συμμάχου του Πούτιν Vasily Bochkarev η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην περιοχή Presnensky της Μόσχας, στις 11 Ιουλίου.

Ο θυρωρός του διαμερίσματός της κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι δεν άνοιγε την πόρτα της.

Όταν όμως η Αστυνομία πήγε στο σπίτι και άνοιξε την εξώπορτα, αποκαλύφθηκε το πτώμα της γυναίκας.

Είναι ο τελευταίος μυστηριώδης θάνατος, από μία σειρά δημοσίων προσώπων που αρρωσταίνουν ξαφνικά και πεθαίνουν στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τη dailymail δεν υπήρξαν σημάδια βίαιου θανάτου.

Ο πατέρας της γυναίκας ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, κυβερνούσε την περιφέρεια Penza από το 1998 έως το 2015. Ο πατέρας της ο οποίος ανήκε στο κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, πέθανε στα 67 του χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τα καθήκοντά του.

Η κόρη του, διαχειρίστηκε τις οικογενειακές επιχειρήσεις επεξεργασίας ξυλείας και αρτοποιίας μετά τον θάνατο του πατέρα της. Όμως, πριν από δύο χρόνια, έγινε πρωτοσέλιδο αφού έπεσε θύμα απάτης, όταν έστειλε σε μια αυτοαποκαλούμενη μάντισσα 16 εκατομμύρια RUB (136.000 GBP) για να αφαιρέσει μια κατάρα.

Ωστόσο, αφού έλαβε τα χρήματα, η μάντισσα είχε διακόψει κάθε επαφή με τη Ναταλία και δεν είχε εκπληρώσει το μέρος της συμφωνίας τους.

Η Ρωσία έχει πληγεί από έναν αριθμό «ύποπτων» θανάτων – πολλοί που συνδέονται με τον ενεργειακό τομέα – από τότε που κλιμακώθηκε η ένταση πριν από την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις