Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρωσία: Νεκρό και άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας ενέργειας – «Έπεσε» από ταχύπλοο

Ρωσία: Νεκρό και άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας ενέργειας – «Έπεσε» από ταχύπλοο

Μεγαλώνει η λίστα των Ρώσων υψηλόβαθμων στελεχών σε εταιρείες ενέργειας που χάνουν αιφνιδίως την ζωή τους. Το νέο θύμα είναι ο 39χρονος Ιβάν Πετσόριν, ο οποίος σκοτώθηκε στη Ρωσία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο Ιβάν Πετσόριν ήταν διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης της Άπω Ανατολής και της Αρκτικής (ERDC), και έχασε την ζωή του το βράδυ του Σαββάτου πέφτοντας στην θάλασσα από ταχύπλοο σκάφος στα ανοικτά των ακτών του Βλαδιβοστόκ.

Η Εταιρεία για την Ανάπτυξη της Άπω Ανατολής και της Αρκτικής εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό του τη Δευτέρα (12/09/2022). «Ο θάνατος του Ιβάν είναι μια ανεπανόρθωτη απώλεια για φίλους και συναδέλφους, μια μεγάλη απώλεια για την εταιρεία. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».

Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ προσκείμενα στον Πούτιν ο Πετσόριν μαζί με φίλους του είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ και μπήκαν στο σκάφος. Όμως, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το μπροστινό κατάστρωμα του σκάφους περίπου 40 λεπτά μετά το ταξίδι. Η σορός του ξεβράστηκε στο νησί Ρούσκι τη Δευτέρα.

Η ερώτηση πλέον είναι: Ήταν δυστύχημα ή το έκαναν να μοιάζει με δυστύχημα;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις