Κόσμος

Ρωσία: «Ο ουκρανικός στρατός έπληξε με πυρά σπίτια στο χωριό Κλίμοβο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κυβερνήτης της περιοχής του Μπριάνσκ που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ρωσίας δήλωσε σήμερα ότι κατοικίες στο χωριό Κλίμοβο επλήγησαν από πυρά του ουκρανικού στρατού.

«Σήμερα το χωριό Κλίμοβο δέχθηκε πυρά από τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας. Δύο κτίρια κατοικιών υπέστησαν ζημιές μετά από βομβαρδισμό και υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των κατοίκων» δήλωσε ο κυβερνήτης Αλεξάντερ Μπογκομάζ, με ανάρτηση του στο κανάλι του στο Telegram.

Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας και ο στρατός δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα να σχολιάσουν την ανακοίνωση που έκανε νωρίτερα η Ρωσία, σύμφωνα με την οποία οβίδες έπεσαν κοντά σε συνοριακή εγκατάσταση στην περιοχή του Μπριάνσκ.

Ρωσικές πηγές αναφέρουν πάντως, ότι πιθανότατα η επίθεση έγινε από δύο ουκρανικά ελικόπτερα…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χεζμπολάχ δέχτηκε την αμερικανική πρόταση για «αμοιβαία παύση των επιθέσεων» με το Ισράηλ – Η ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Λίβανο
«Τα ισραηλινά πλήγματα στην Νταχίγια θα παύσουν, σε αντάλλαγμα για τη δέσμευση της Χεζμπολάχ να απέχει από επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ»
Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ: Οι συνομιλίες με το Ιράν «συνεχίζονται με ταχύ ρυθμό»
Ο Τραμπ αρχικά δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν το Ιράν σταματήσει τις διαπραγματεύσεις, αλλά επικοινώνησε με τον Νετανιάχου και την Χεζμπολάχ που από κοινού συμφώνησαν να σταματήσουν οι επιθ΄σεις στον Λίβανο
Ντόναλντ Τραμπ