Κόσμος

Ρωσία: “Οι κυρώσεις δεν θα αρθούν σύντομα, μην βασίζεστε σε ξένους ηγέτες”

Η Ρωσία θα πρέπει να αποτινάξει την πλάνη ότι οι κυρώσεις της Δύσης εναντίον της θα αρθούν σύντομα, προειδοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Είναι προφανές ότι όλα αυτά θα κρατήσουν πολύ καιρό. Μην βασίζεστε στην εκλογή κάποιου άλλου, στους νέους ξένους ηγέτες” είπε ο Μεντβέντεφ μιλώντας στο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας.

Ο Μεντβέντεφ επανεξελέγη σήμερα πρόεδρος του κόμματος για άλλα πέντε χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Ανωτάτου Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωσίας, Μπόρις Γκριζλόφ. “Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας” είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους συνέδρους.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι πρόεδρος του κόμματος από το 2012.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρόωρες εκλογές στη Βρετανία θα προκηρύξει αν γίνει πρωθυπουργός, ο επίδοξος ηγέτης των Εργατικών Άντι Μπέρναμ
Ο δήμαρχος θα πρέπει πάντως να κερδίσει τις τοπικές βουλευτικές εκλογές στην περιφέρεια του Μέικερσφιλντ, για να διεκδικήσει στη συνέχεια την ηγεσία του κόμματος
REUTERS
Καλλιτέχνες έριξαν «άκυρο» στον Τραμπ για τις επετειακές συναυλίες κι εκείνος αποφάσισε να εμφανιστεί... ο ίδιος - «Προσελκύω μεγαλύτερο κοινό από τον Έλβις»
Την Παρασκευή, ο Μπρετ Μάικλς, ο frontman του ροκ συγκροτήματος Poison, ήταν ο πέμπτος καλλιτέχνης που απέσυρε τη συμμετοχή του από τις συναυλίες «Freedom 250»
REUTERS