Κόσμος

Ρωσία: Στους 57 οι νεκροί από το δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο

Οι αρχές στη Ρωσία γνωστοποίησαν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που τραυματίστηκαν εξαιτίας έκρηξης μεθανίου σε ανθρακωρυχείο στη Σιβηρία χθες Πέμπτη (25.11.2021) ανέρχεται σε 63 ενώ οι 50 από αυτούς διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε τέσσερα νοσοκομεία της Σιβηρίας.

Πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες διάσωσης ενημέρωσαν το πρακτορείο ειδήσεων TASS στη Ρωσία ότι το δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Νωρίτερα, γινόταν λόγος για 52 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων 6 μελών σωστικών συνεργείων.

russia coalmine r

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ξεκίνησε έρευνα για «παραβίαση των κανόνων ασφαλείας» και ανακοίνωσε αργά απόψε ότι συνελήφθη ο διευθυντής του ορυχείου, ο αναπληρωτής του και ένας αξιωματούχος της περιοχής όπου σημειώθηκε το δυστύχημα.

russia coalmine r

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στην Ιταλία από την αυτοκτονία 14χρονου θύματος bullying και ομοφοβίας - «Κρατήστε μου μία θέση στο σχολείο» οι τελευταίες του λέξεις
Οι συμμαθητές του Πάολο Μέντικο τον φώναζαν στην τάξη «Πάολα» και «κοριτσάκι» - Επιστολές στον Πάπα Λέοντα, την Τζόρτζια Μελόνι και τον υπουργό Παιδείας
Ιταλική αστυνομία