Κόσμος

Ρώσος χάκερ παραδέχεται την ενοχή του για κλοπή ύψους 10 εκάτ. δολαρίων!

Ο 27χρονος Ρώσος χάκερ, Γεβγένι Ανίκιν, ομολόγησε την ενοχή του για την κλοπή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώην Βασιλική τράπεζα της Σκωτίας το 2008.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τις έρευνες, ο Ρώσος χάκερ, ήταν μέλος ενός διεθνούς δικτύου χάκερ που αντέγραφε διάφορες τις πληροφορίες λογαριασμών από τους πελάτες της τράπεζας και στη συνέχεια έπαιρναν μετρητά από ΑΤΜ σε Ευρώπη, Ασία και ΗΠΑ.

Από τα κέρδη που είχε από τις απάτες αυτές, ο Ανίκιν είχε αγοράσει δύο διαμερίσματα στο Νοβοροσίσκ καθώς και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Οι αρχές τον συνέλαβαν το 2009 και μέχρι σήμερα βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Μαρόκο βαφτίζει «Ντόναλντ Τραμπ» μεγάλο αυτοκινητόδρομο στη Δυτική Σαχάρα – Κατενθουσιασμένος ο Αμερικανός πρόεδρος
«Ανυπομονώ να διανύσω κάποια μέρα όλο το μήκος αυτού του αυτοκινητοδρόμου, ελπίζω πως θα γίνει σύντομα» έγραψε στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Ντόναλντ Τραμπ