Κόσμος

Ρότζερ Γουότερς κατά Ρίσι Σούνακ: Είναι μαριονέτα, ελάχιστος και μηδαμινός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Ρότζερ Γουότερς κατά του Ρίσι Σούνακ και της γενικότερης στάσης της Βρετανίας απέναντι στο θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Ο Ρότζερ Γουότερς, μουσικός – θρύλος και μέλος των Pink Floyd, έχει εκφράσει επανειλημμένα την άποψη ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι κλεμμένα και πρέπει να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν.

Μιλώντας στο Kontra Channerl ο Βρετανός Roger Waters είπε πως «οι Άγγλοι τα έκλεψαν από τον Παρθενώνα, είναι μέρος του Παρθενώνα και προφανώς πρέπει να είναι πάνω στον Παρθενώνα. Είμαστε οι χειρότεροι όλων. Δυστυχώς είναι ακόμη στο αίμα τους και για τον λόγο αυτό έχουμε ακόμη υποτελείς στη μοναρχία. Είναι πολύ μεγάλη η δεξιά πτέρυγα που θέλει να κυβερνά τον κόσμο και βλέπουν τους υπόλοιπους σαν υπηρέτες και σκλάβους», συνέχισε, σχολιάζοντας την πολιτική της Βρετανίας.

Ο Ρότζερ Γουότερς επιτέθηκε στον Ρίσι Σούνακ (που λόγω του θέματος των Γλυπτών αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη), χαρακτηρίζοντάς τον μαριονέτα.

 «Μια μαριονέτα, ένα τίποτα, παντρεμένος με μια δισεκατομμυριούχο. Είναι ελάχιστος και μηδαμινός».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν καταγγέλλει τις απειλές του Τραμπ για «οικονομικό πόλεμο» σε επιστολή του στον ΟΗΕ – «Θέλουν να πλήξουν τον άμαχο πληθυσμό»
Ο Αραγτσί κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και κράτη μέλη του να καταδικάσουν και να απορρίψουν «τα μονομερή μέτρα εξαναγκασμού και τις δευτερογενείς κυρώσεις»
ιραν
Νέα επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ: Χτυπήθηκε από «άγνωστο βλήμα», ξέσπασε πυρκαγιά
Τα πλοία που διασχίζουν το στενό μπαίνουν συχνά στο στόχαστρο πληγμάτων αφότου ξέσπασε την 28η Φεβρουαρίου ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή με την αμερικανοϊσραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν
Στενά του Ορμούζ
Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Στην περιοχή μας η Ιστορία ξαναγράφεται – Σπάσαμε τη σκουριασμένη κλειδαριά του Βυζαντίου
«Ό,τι κι αν συμβεί, δεν θα γυρίσουμε πίσω, θα πάμε μέχρι το τέλος» διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του για την 955η επέτειο της Μάχης του Μαντζικέρτ κατά των Βυζαντινών
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
11