Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ροζ σκάνδαλο με Κύπριο ποδοσφαιριστή! Τα μαζεύει η 16χρονη! [pics]

Mike Thalassitis

Μπλεξίματα για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και συμμετέχοντα στο ριάλιτι Love Island Mike Thalassiti. Η ανήλικη έγραψε ότι “πέρασε τη νύχτα” με τον Mike Thalassiti και έγινε χαμός.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η 16χρονη αρνείται ότι κοιμήθηκε με τον Mike Thalassiti. Επιμένει πως απλά επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο για φαγητό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Middleborough, όπου η ανήλικη μπήκε με ψεύτικη ταυτότητα. Ο Mike αγνοούσε την ηλικία της πριν την προσκαλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Η Julia Pawlak διέψευσε στα social media πως κοιμήθηκε με τον 24χρονο, επιμένοντας πως δεν είπε ψέματα για την ηλικία της και πως απλά έφαγαν με παρέα στο δωμάτιό του.

Mike Thalassitis

@iiwii.uk is smashing it ATM! This tracksuit is 🔥🔥 Go give them a follow @iiwii.uk 40% OFF UNTIL FRIDAY + FREE DELIVERY ALL YEAR ROUND!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Thalassitis (@mike_thala) στις

Σκάνδαλο για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Mike Thalassiti

“Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Δεν κοιμήθηκα με τον Mike!! Και δεν είπα ψέματα για την ηλικία μου. Ήμουν σε κλαμπ οπότε υπέθεσε ότι είμαι πάνω από 18. Όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι πήγαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του όπου παραγγείλαμε φαγητό και γύρισα σπίτι στις 5 το πρωί”.

Ο Mike Thalassitis, μετά και την ημίγυμνη φωτογραφία του που είχε ανεβάσει η 16χρονη στo Snapchat, τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε την ηλικία της. Η Julia φαινόταν να καυχιέται μέχρι πρότινος για τις ώρες που πέρασε με τον Mike Thalassiti στα social media.

@kalibre_clothing Dropping that Beige hoodie this colour is 🔥 loving the curved hem finish … 20 % off with my code Mike20

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Thalassitis (@mike_thala) στις

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις