Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάλος από καταγγελία για τον σκηνοθέτη των X-Men – «Βίασε 17χρονο»

Σάλος από καταγγελία για τον σκηνοθέτη των X-Men – «Βίασε 17χρονο»

Σοκάρουν οι καταγγελίες του Cesar Sanchez-Guzman σε βάρος του σκηνοθέτη των X-Men Bryan Singer. Τον κατηγορεί πως τον βίασε όταν ήταν 17 ετών το 2003.

O Cesar Sanchez-Guzman μηνύει τον διάσημο σκηνοθέτη Bryan Singer για βιασμό στη διάρκεια πάρτι σε σκάφος το 2003.

Ο Bryan Singer εξέδωσε ανακοίνωση αρνούμενος κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Cesar που τότε ήταν 17 χρονών.

Η τρομακτική καταγγελία

Η αγωγή που κατέθεσε ο Cesar αναφέρει πως ο Singer είχε βρεθεί σε πάρτι με νεαρούς ομοφυλόφιλους άντρες στο σκάφος του Lester Waters στο Σιάτλ.

Του πρότεινε να τον ξεναγήσει στο σκάφος. Όταν έφτασαν σε ένα από τα δωμάτια, ο σκηνοθέτης τον έριξε στο πάτωμα, έσπρωξε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα του και του ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα. Έκανε στοματικό έρωτα και στον Cesar που του έλεγε να σταματήσει και μετά τον βίασε.

Μετά την τρομακτική επίθεση, ο σκηνοθέτης απείλησε τον τότε 17χρονο Cesar να μη μιλήσει. Του είπε ότι είναι ισχυρός παραγωγός του Χόλιγουντ και πως θα μπορούσε να προσλάβει ανθρώπους να καταστρέψουν τη φήμη του. Ανέφερε επίσης πως κανένας δεν θα τον πίστευε. Αν όμως δεν μιλούσε, του υποσχέθηκε να τον βοηθήσει με την καριέρα του στην υποκριτική.

Ο Guzman μηνύει τον διάσημο σκηνοθέτη, με τον Bryan Singer να επισημαίνει πως έχει ιστορικό ψευδών ισχυρισμών εναντίον του. “Ο Bryan αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και θα υπερασπιστεί με σθένος τον εαυτό του μέχρι τέλους” τόνισε εκπρόσωπος του διάσημου σκηνοθέτη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις