Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σάλος! Καλόγριες πήγαν στην Αφρική για αποστολή και γύρισαν… έγκυες!

καλόγριες
Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μείζον θέμα έχει προκύψει στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας μετά την αποκάλυψη πως δύο καλόγριες επέστρεψαν έγκυες (!) από ιεραποστολικό έργο στην Αφρική.

Η Καθολική Εκκλησία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί το πώς δύο καλόγριες -οι οποίες είχαν πάρει όρκο αγνότητας- επέστρεψαν στην Ιταλία με… παιδιά στα σπλάχνα τους, μετά από ένα ταξίδι θρησκευτικού χαρακτήρα στην Αφρική.

Οι καλόγριες… που έσπασαν τον όρκο τους

Την απίστευτη είδηση δημοσίευσε το ιταλικό πρακτορείο ANSA, το οποίο αναφέρει πως οι δύο γυναίκες -που ανήκουν σε διαφορετικές εκκλησίες στην Σικελία- ταξίδεψαν στην Αφρική.

Η μία από αυτές, 34 ετών, ανακάλυψε πως είναι έγκυος στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε επειδή είχε πόνους στο στομάχι. Μεταφέρθηκε, πλέον, σε άλλη εκκλησία, στο Παλέρμο και ενδέχεται πια να εγκαταλείψει την μοναχική ζωή της για να μεγαλώσει το παιδί.

Η δεύτερη γυναίκα, που είναι ηγουμένη, έφυγε για την πατρίδα της, την Μαδαγασκάρη, όταν ανακάλυψε πως είναι έγκυος, με την ηλικία της να μην γίνεται γνωστή.

“Ξεκίνησε έρευνα. Και οι δύο παραβίασαν αυστηρούς κανόνες σε ό, τι αφορά την αγνότητα, αλλά η ευημερία των παιδιών τους είναι πια η προτεραιότητα”, τόνισε πηγή της Καθολικής Εκκλησίας στην βρετανική Sun…

Με πληροφορίες από: ansa.it / thesun.co.uk.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις