Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σάλος με τον ιερέα στην βάφτιση! Παραλίγο να πνίξει το μωρό! [video]

Σάλος με τον ιερέα στην βάφτιση! Παραλίγο να πνίξει το μωρό! [video]

Είναι η στιγμή που ένας ιερέας σχεδόν πνίγει ένα κοριτσάκι 2 ετών την ώρα της βάπτισής του. Η βαναυσότητα με την οποία βουτάει το κεφάλι του παιδιού μέσα στην κολυμπήθρα είναι σοκαριστική. Και θα το πληρώσει ακριβά.

Όλα έγιναν στην πόλη Γεσεντούκι στη νοτιοδυτική Ρωσία. Ο ιερέας Ιλία Σεμιλέτοφ κρατάει στα χέρια του ένα κοριτσάκι 2 ετών για να το βαπτίσει. Όμως, αυτό που αντικρίζουν φίλοι και συγγενείς είναι τουλάχιστον σοκαριστικό. Ο παπάς βουτάει με μανία το κεφάλι του παιδιού στο νερό, σπρώχνοντάς το βίαια και το παιδί φυσικά κατατρομαγμένο πλαντάζει στο κλάμα! Ο ιερέας έχει τέτοια μανία να βγάλει τον Σατανά μέσα από το μωρό που τουλάχιστον δυο φορές χτυπάει το κεφαλάκι του στα τοιχώματα της κολυμπήθρας! Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο ιερέας αναμένεται να περάσει από εκκλησιαστικό δικαστήριο και ακόμα και να τον καθαιρέσουν. Το σοκαριστικό είναι ότι την ώρα που ο ιερέας κάνει αυτά τα πράγματα, κανείς από τους ενήλικους δεν παρεμβαίνει και μάλιστα κάποιοι ακούγονται να γελούν!

Το πιο σοκαριστικό ακόμα είναι ότι οι γονείς δεν είναι εκείνοι που κατέθεσαν εναντίον του ιερέα μάλιστα η μητέρα δήλωσε ότι είναι ευγνώμων σε εκείνον που βάφτισε την κόρη της. Ωστόσο, μια πιο θαρραλέα γυναίκα είπε ότι ο ιερέας την είχε σοκάρει λέγοντάς της ότι εκτός από τα νεογέννητα, τα υπόλοιπα παιδάκια πρέπει να «σπάνε» κατά την βάφτιση γιατί είναι μέσα τους ο Σατανάς!

«Θυμάμαι πόσο φοβήθηκα ακούγοντας αυτές τις ανοησίες», είπε επί λέξει η γυναίκα. Το βίντεο φυσικά κυκλοφόρησε σε όλη τη Ρωσία και όλο τον κόσμο και για τον λόγο αυτό η ρωσική εκκλησία θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα κατά του ιερέα.

Δείτε το βίντεο με την βάφτιση – βασανιστήριο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις