Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σάλος στην Ιταλία: Βιντεοσκόπησαν βουλευτές σε… “καυτές” στιγμές στις τουαλέτες

Σάλος στην Ιταλία: Βιντεοσκόπησαν βουλευτές σε… “καυτές” στιγμές στις τουαλέτες
Φωτογραφία Αρχείου

Κάνουν… έρωτα, όχι νόμους! Δυο βουλευτές στην Ιταλία βρίσκονται στο… επίκεντρο ενός ροζ «σκανδάλου». Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί τους κατέγραψαν σε “καυτές” στιγμές στις τουαλέτες της Βουλής!

Οι δυο βουλευτές, ο ένας από την (ακροδεξιά) Λέγκα του Βορρά και ο δεύτερος από το Κίνημα των Πέντε Αστέρων είναι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης που προκαλέσει σούσουρο στην Ιταλία.

Το θέμα έφερε στο φως τη εφημερίδα Il Giornale. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι περιπτύξεις των δυο βουλευτών στις τουαλέτες της Βουλής έχουν καταγραφεί και σε video με κινητό τηλέφωνο.

«Προφανώς ξέρουμε τα όνοματά τους» γράφει η δημοσιογράφος της Il Giornale, Romana Liuzzo, αλλά αρνήθηκε να τα αποκαλύψει σεβόμενη το δικαίωμά τους στην ιδιωτικότητα.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Il Tempo, Franco Bechis από την πλευρά του, αποκάλυψε μόνο ότι οι δυο πρωταγωνιστές της… ροζ ιστορίας είναι άνδρες, ψηλοί και όμορφοι. Αλλά τα ονόματά τους, ούτε αυτός τα αποκάλυψε. Τόνισε όμως ότι… όλοι τα ξέρουν.

Ο Francesco D’Uva, επικεφαλής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, με μήνυμά του, απαγόρευσε στους βουλευτές του κόμματος να αποκαλύψουν το οτιδήποτε!

Με πληροφορίες από Il Giornale και Sputnik

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις