Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάρα Φέργκιουσον: Η διάγνωση του καρκίνου ήταν σοκ

Σάρα Φέργκιουσον: Η διάγνωση του καρκίνου ήταν σοκ

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος έκανε η Δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, λέγοντας πως η διάγνωση του δεύτερου καρκίνου μέσα σε ένα χρόνο ήταν σοκ.

Η Σάρα Φέργκιουσον το καλοκαίρι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Ωστόσο, την Κυριακή (21.1.2024) έγινε γνωστό πως έχει κακόηθες μελάνωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος.

Η Δούκισσα του Γιορκ έκανε μια ανάρτηση δηλώνοντας πω η διάγνωση ήταν σοκαριστική και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης.

«Αφιερώνω λίγο χρόνο στον εαυτό μου καθώς έχω διαγνωστεί με κακόηθες μελάνωμα, μια μορφή καρκίνου του δέρματος, η δεύτερη διάγνωση καρκίνου μέσα σε ένα χρόνο, μετά τη διάγνωση καρκίνου του μαστού αυτό το καλοκαίρι όπου υποβλήθηκα σε μαστεκτομή και επανορθωτική χειρουργική επέμβαση. Χάρη στη μεγάλη επαγρύπνηση του δερματολόγου μου το μελάνωμα εντοπίστηκε νωρίς» έγραψε.

«Φυσικά μια ακόμη διάγνωση καρκίνου ήταν σοκ αλλά διατηρώ καλή διάθεση και είμαι ευγνώμων για τα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης» έγραψε.

Συνέχισε λέγοντας πως η δίκη της εμπειρία τονίζει τη σημασία να ελέγχεται τακτικά το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα, η υφή και εμφάνιση νέων σπίλων, καθώς ίσως είναι σημάδι μελανώματος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Ferguson (Fergie) (@sarahferguson15)

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων στην ιατρική ομάδα που με στήριξε τόσο στις εμπειρίες μου με τον καρκίνο όσο και στην Κλινική MAYRLIFE που με φρόντισε τις τελευταίες εβδομάδες, προσφέροντάς μου χρόνο για ανάρρωση. Ξεκουράζομαι με την οικογένεια στο σπίτι τώρα, νιώθω ευλογημένη που έχω την αγάπη και την υποστήριξή τους» κατέληξε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις