Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Σαρδηνία: Φονική καραμπόλα με Ferrari και Lamborghini – Δύο νεκροί και βίντεο που κόβει την ανάσα

Σαρδηνία: Φονική καραμπόλα με Ferrari και Lamborghini – Δύο νεκροί και βίντεο που κόβει την ανάσα

Το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία καταγράφεται και οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου. Στην καραμπόλα εμπλέκονται μία Ferrari και μία Lamborghini που επιχείρησαν προσπέραση…

Δύο νεκροί τουρίστες από την Ελβετία, ήταν ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που σημειώθηκε στη Σαρδηνία. Το τροχαίο έγινε όταν μία Ferrari και μία Lamborghini που επιχείρησαν προσπέραση ενός τροχόσπιτου που βρισκόταν μπροστά. Το τροχόσπιτο ανατράπηκε όπως και τα δύο supercars. Από το εσωτερικό της Ferrari ανασύρθηκε νεκρό ένα ζευγάρι Ελβετών που έκανε διακοπές στην Ιταλία.

Το βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε Daily Mail, τραβήχτηκε τυχαία. Ο οδηγός ενός οχήματος είδε μπροστά την Ferrari και την Lamborghini και σκέφτηκε να τραβήξει δυο πλάνα με το κινητό του τηλέφωνο. Έμελλε όμως αυτά τα πλάνα να είναι τα ντοκουμέντα της τραγωδίας. Οι εικόνες που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο από το διαδίκτυο.

Στο βίντεο εμφανίζονται εντυπωσιακά αυτοκίνητα να φτάνουν και να προσπερνούν το λευκό camper van σε δρόμο της νότιας Σαρδηνίας.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μια κόκκινη Ferrari επιχειρεί να κάνει προσπέραση ταυτόχρονα με μια μπλε Lamborghini, με αποτέλεσμα τα δύο supercar να συγκρουστούν και η Lamborghini να χτυπήσει το κάτω μέρος του τροχόσπιτου, προκαλώντας την ανατροπή του. Δείτε τις εικόνες…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις