Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάρον Στόουν: Στο «Βασικό Ένστικτο» μου είχαν πει ότι δε θα φαίνονταν τα επίμαχα σημεία

Σάρον Στόουν: Στο «Βασικό Ένστικτο» μου είχαν πει ότι δε θα φαίνονταν τα επίμαχα σημεία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε αποκαλύψεις για την πιο χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας “Βασικό Ένστικτο”, που την έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη, προχώρησε η Σάρον Στόουν, 30 χρόνια μετά τα γυρίσματα. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η 63χρονη αστέρας του Χόλιγουντ, στο νέο της βιβλίο «The Beauty of Living Twice», ένα μέλος της παραγωγής της ταινίας, της είπε να βγάλει το εσώρουχό της στην συγκεκριμένη σκηνή που σταυρώνει τα πόδια της, δίνοντάς της την εντύπωση ότι δεν θα φαίνονται τα επίμαχα σημεία της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο σκηνοθέτης της είχε πει “ξέρεις κάτι, δεν βλέπουμε τίποτα. Θέλω απλώς να βγάλεις το εσώρουχό σου, επειδή το λευκό αντικατοπτρίζεται στην κάμερα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι φοράς εσώρουχο”.

Όταν πια η Στόουν είδε τη σκηνή της ταινίας και κατάλαβε ότι… φαίνονταν όλα, ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με τη Στόουν, μετά την προβολή της ταινίας, χαστούκισε τον σκηνοθέτη Πολ Βερχόφεν, έφυγε και τηλεφώνησε στον δικηγόρο της.

«Ενημέρωσα τον Βερχόφεν για όσα μου είπε ο δικηγόρος. Αυτός αρνήθηκε κατηγορηματικά πως είχα οποιαδήποτε επιλογή. Ήμουν απλώς μια ηθοποιός, απλώς μια γυναίκα – τι επιλογές να είχα;», 

Η ίδια ανέφερε ότι το όλο θέμα της είχε προκαλέσει μεγάλη ταραχή. «Ήταν τρομακτικό. Υπνοβάτησα τρεις φορές στη διάρκεια της παραγωγής, δυο φορές φορώντας κανονικά τα ρούχα μου μέσα στο αυτοκίνητό μου στο γκαράζ. Είχα φριχτούς εφιάλτες».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις