Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Σατανάς” Τραμπ! “Ποιος θα φύγει μετά; Η Μελάνια;”

Μελάνια Τραμπ
Φωτογραφία: Reuters

Διάθεση για… χιούμορ είχε ο Ντόναλντ Τραμπ, στο ετήσιο δείπνο του Gridiron Club στο οποίο συμμετείχαν δημοσιογράφοι. Το… χάος στον Λευκό Οίκο και η σύζυγός του, Μελάνια!

Ο Ντόναλντ Τραμπ, έδειξε από νωρίς τις “άγριες” διαθέσεις του στο ετήσιο δείπνο του Gridiron Club, παρουσία δημοσιογράφων. Τι για Κιμ Γιονγκ Ουν, τι για τον Λευκό Οίκο. Για όλα αστειεύτηκε. Αλλά αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, ήταν το χιούμορ για την Μελάνια Τραμπ!

“Ηταν μία πραγματικά ήρεμη εβδομάδα στον Λευκό Οίκο. Ενθουσιάστηκα πολύ που έλαβα αυτή την πρόσκληση και που θα καταστρέψω τη βραδιά σας αυτοπροσώπως. Για αυτό δέχθηκα“, είπε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους. Ο οποίος να σημειωθεί πως δεν είχε παρευρεθεί στην περσινή εκδήλωση.

“Μελάνια η επόμενη”;

Αναφερόμενος στο… τσουνάμι αποχωρήσεων από τον Λευκό Οίκο, τόνισε: “Τόσοι πολλοί έχουν φύγει από τον Λευκό Οίκο. Είναι αναζωογονητικό. Μου αρέσει το χάος. Πραγματικά είναι καλό. Ποιος είναι ο επόμενος που θα φύγει; Ο Στιβ Μίλερ ή η Μελάνια;”, αστειεύτηκε ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στον σύμβουλό του και την Πρώτη Κυρία.

Μιλώντας ενώπιον 660 δημοσιογράφων, στελεχών ΜΜΕ, πολιτικών και στρατιωτικών ο Τραμπ δεν έχασε επίσης την ευκαιρία να αναφερθεί στην εκλογική του νίκη. “Απλά θέλω να πω ότι αυτή ήταν από τις καλύτερες στιγμές που είχα με τα ΜΜΕ. Μπορεί να είναι πιο αστείο και από τότε που είδα τις φάτσες το βράδυ των εκλογών”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Χιούμορ Τραμπ και για Κιμ Γιονγκ Ουν!

Το… μενού του Τραμπ, πάντως, δεν είχε μόνο Μελάνια. Αλλά και… Κιμ Γιονγκ Ουν! Ο αμερικανός πρόεδρος2 άφησε να εννοηθεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουν επαφές με τη Βόρεια Κορέα.

Όμως έβαλε έναν όρο… απαράβατο: Η Πιονγκγιάνγκ πρέπει πρώτα να προχωρήσει σε «αποπυρηνικοποίηση».

«Τώρα συνομιλούμε και παρεπιπτόντως, εκείνοι τηλεφώνησαν πριν από δύο ημέρες. Είπαν ότι θα ήθελαν να μιλήσουμε. Και είπα ότι κι εμείς θα θέλαμε. Αλλά θα πρέπει να κάνετε αποπυρηνικοποίηση. Πρέπει να κάνετε κάνετε αποπυρηνικοποίηση», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα συναντηθούμε και θα δούμε αν θα συμβεί κάτι θετικό», προσέθεσε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο αμερικανός πρόεδρος αστειευόταν ή αν όντως θα γίνουν αυτές οι συναντήσεις άμεσα. «Δεν θα αποκλείσω απευθείας συνομιλίες με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, απλά δεν πρόκειται να τις αποκλείσω», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Πάντως, ένα από τα αστεία που έκανε θα μπορούσε να είναι και σε βάρος του, αναλόγως πως το εκλαμβάνει κανείς. «Όσο για το ρίσκο του να πρέπει να αντιμετωπίσεις έναν τρελό, αυτό είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις