Κόσμος

Σαββατοκύριακο με χιόνια στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια

Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να φέρει χιόνια αυτό το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Οι 8,5 εκατομμύρια κάτοικοι της Νέας Υόρκης έχουν να δουν χιόνι που να ξεπερνάει τα 2,54 εκατοστά στο Σέντραλ Παρκ από τις 13 Φεβρουαρίου του 2022, αριθμός ρεκόρ 692 ημερών. Το βαρομετρικό χαμηλό που πλησιάζει, αναμένεται να προκαλέσει χιονόπτωση με το ύψος του χιονιού να φθάνει τα 7,6 εκατοστά σε ορισμένα τμήματα της πόλης, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Καταιγίδα μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη χιονόπτωση σε σχέση με τον περασμένο χειμώνα στην πόλη της Νέας Υόρκης, όταν έπεσαν μόλις 5,84 εκατοστά χιονιού, η μικρότερη ποσότητα που έχει καταγραφεί στην ιστορία.

Ειδικοί λένε ότι η έλλειψη χιονιού στη Νέα Υόρκη αποτελεί μια ακόμη ένδειξη του πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τις καιρικές συνθήκες σε όλο τον κόσμο. Το νοτιοδυτικό τμήμα των ΗΠΑ, για παράδειγμα, βίωσε παρατεταμένο καύσωνα το περασμένο καλοκαίρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Μεξικό: Δολοφόνησαν σε live μετάδοση μία υποψήφια δήμαρχο και άλλους 3 ανθρώπους κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης
Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο Facebook από την Yesenia Lara, ο κόσμος φαίνεται να τρέχει και να ουρλιάζει αφού ακούστηκαν πυροβολισμοί σε μια πομπή με μοτοσικλέτες
Αξιωματικοί φρουρούν κοντά σε όχημα που ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών στη Βερακρούς