Κόσμος

ΣΔΟΕ Αυστραλίας: Σεμινάρια υποκριτικής για καλύτερα αποτελέσματα!

Στελέχη της Αρχής Ελέγχου της Οικονομίας της Αυστραλίας, το αντίστοιχο δικό μας ΣΔΟΕ, διδάσκονται την τέχνη της υποκριτικής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και μάλιστα, οι ελεγκτές του αυστραλιανού ΣΔΟΕ παρακολούθησαν μαθήματα στο κορυφαίο του είδους του, Εθνικό Ινστιτούτο Δραματικής Τέχνης (NIDA), για είναι πιο αποτελεσματικοί.

Για τη συνεργασία με το Ινστιτούτο, η Εποπτική Ρυθμιστική Αρχή (APRA) δαπανά περίπου 500.000 δολ. Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τρία συμβόλαια ύψους 430.000 δολ. Αυστραλίας τα έξοδα αφορούν, μεταξύ άλλων, εκπαίδευση και σεμινάρια επιμόρφωσης και καθοδήγησης στα οποία συμμετέχει το προσωπικό της APRA.

Η Αρχή που αποφεύγει οποιαδήποτε επικοινωνία με τα ΜΜΕ και εποπτεύει τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα των βασικών οργανισμών, όπως οι τράπεζες, τα υπερταμεία και τα ασφαλιστικά ιδρύματα – δεν διστάζει να ζητήσει εξωτερική βοήθεια.

Θέλουμε οι ελεγκτές μας να είναι επαγγελματίες και να είναι σε θέση να παρουσιάζονται με επαγγελματικό τρόπο στον κόσμο, ανέφερε εκπρόσωπος της αρχής στο ABC.

Πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα αυτό προέρχονται, από ένα νομικό υπόβαθρο, ή έχουν σπουδάσει οικονομικά ή λογιστικά έτσι δεν έχουν τις δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να μιλούν σε δημόσια φόρουμ, να κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, ή να έχουν άνεση στην επικοινωνία με εταιρείες και συμβούλια.

ΣΔΟΕ στα θρανία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της APRA και τα 682 μέλη του προσωπικού της Αρχής μπορούν να συμμετάσχουν σε μαθήματα καλλιέργειας δεξιοτήτων που διοργανώνονται από το NIDA.

“Τα στελέχη της APRA συμμετέχουν συχνά σε εκδηλώσεις και συνέδρια για ομιλίες και παρουσιάσεις ή συμμετέχουν σε συζητήσεις και γνωστοποιούν τις εξελίξεις στον κλάδο στους ενδιαφερόμενους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

“Οι επόπτες της APRA πρέπει, επίσης, να είναι σε θέση να επικοινωνούν με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα με τις οντότητες που εποπτεύουν, συμπεριλαμβανομένων διευθυντικών στελεχών και διοικητικών συμβούλων”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα σεμινάρια εταιρικής επίδοσης της NIDA αναπτύσσουν τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στις παρουσιάσεις και τους δίνουν τα εργαλεία για να είναι περισσότερο πειστικοί και να εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Η εκπαιδεύτρια στην επικοινωνία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Μέλανι Σλέιντ δήλωσε ότι οι δεξιότητες στην παρουσίαση δεν αρκούν για να εξασφαλίσουν καλύτερη επικοινωνία.

Δεν θέλουμε στην πραγματικότητα εκείνους που είναι επικεφαλής των ρυθμιστικών μας οργάνων να είναι μόνο σε θέση να παίζουν έναν ρόλο, είπε.

Η κατάρτιση θα βοηθήσει, αλλά αν η APRA δείξει προθυμία να συμμετάσχει στη δημόσια συζήτηση θα πείσει τους φορολογούμενους ότι οι ρυθμιστικές αρχές λειτουργούν αποτελεσματικά, πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άσκηση «Θαλασσόλυκος»: Η Τουρκία βγάζει 100 πλοία και 50 αεροπλάνα σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα
Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ, «στόχος είναι να αξιολογηθεί η ετοιμότητα για την υπεράσπιση και την άμυνα της «Γαλάζιας Πατρίδας» έναντι των υφιστάμενων «κινδύνων ασφαλείας» στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο»
Τουρκική φρεγάτα
Η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη για πρώτη φορά στη Βρετανία μετά τη μετακόμισή της – Σε παμπ με την Έλεν Ντε Τζένερις
Ανεπιθύμητη η Μέγκαν στους κοσμικούς κύκλους στα Cotswolds, όπου φαίνεται να μένουν με το πρίγκιπα Χάρι και τα δυο τους παιδιά - Ούτε το όνομά της δεν θέλουν να ακούν
Μέγκαν Μαρκλ
Ερντογάν: Ο Τραμπ είναι πολύτιμος φίλος – Να αφήσουμε πίσω τα εμπόδια στην αμυντική βιομηχανία
«Χάρη στη συμβολή του ειλικρινούς και εξαιρετικού διαλόγου που έχουμε με τον πολύτιμο φίλο μου, τον πρόεδρο Τραμπ, έχουμε σημειώσει και συνεχίζουμε να σημειώνουμε σημαντική πρόοδο σε όλους τους τομείς των σχέσεών μας»
Ντόναλντ Τραμπ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Απαρηγόρητη η Σίντι Κρόφορντ: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του γιου της Πρίσλεϊ – «Ο χειρότερος εφιάλτης του γονιού»
Καρδιακή ανακοπή εξαιτίας της υπερβολικής δόσης ναρκωτικών φαίνεται να υπέστη το 27χρονο μοντέλο που ξεψύχησε στις 20 Σεπτεμβρίου σε κέντρο αποκατάσταση στο Λος Άντζελες
Η Σίντι Κρόφορντ και ο Ράντε Γκέρμπερ αποχωρούν από τοπ σπίτι του γιου τους
Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Τουρκία: Ένας νεκρός μαθητής και πάνω από 8 τραυματίες - Ντοκουμέντο από το δρομολόγιο του 15χρονου δράστη
Ο δράστης αφού προσέγγισε το σχολείο στην περιοχή Τουργκούτλου και σκόρπισε τον θάνατο, τράπηκε σε φυγή - Αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν - Συμπλοκή μεταξύ γονιών και αστυνομικών στο σημείο
Ο δράστης των πυροβολισμών κρατώντας την καραμπίνα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες