Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σε δίκη διάσημος ράπερ για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανήλικων κοριτσιών και μίας ενήλικης!

Σε δίκη διάσημος ράπερ για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανήλικων κοριτσιών και μίας ενήλικης!

Ενώπιον δικαστηρίου του Σικάγου οδηγήθηκε τη Δευτέρα (25.2.2019) διάσημος Αμερικανός ράπερ για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο λόγος για τον πασίγνωστο ράπερ Ρ. Κέλι, ο οποίος δήλωσε αθώος στην πρώτη μέρα της δίκης του για σεξουαλική κακοποίηση τριών ανηλίκων κοριτσιών και μιας ενήλικης, στο διάστημα από το 1998 μέχρι το 2010.

Ο 52χρονος σταρ, ντυμένος με την πορτοκαλί φόρμα των κρατουμένων, συνοδευόταν από τον συνήγορό του. Ο Ρόμπερτ Σιλβέστερ Κέλι, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη Παρασκευή (22.2.2019), όταν και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το Σάββατο (23.2.2019), ένα δικαστήριο όρισε εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος. Με βάση το αμερικανικό σύστημα, ο κατηγορούμενος πρέπει να καταθέσει το 10% αυτού του ποσού – δηλαδή 100.000 δολάρια – για να αποφυλακιστεί, όμως ο Ρ. Κέλι υποστηρίζει ότι δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα.

Ο δικηγόρος του, Στιβ Γκρίνμπεργκ, δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης δεν είναι τόσο πλούσιος όσο θα φανταζόταν κανείς λόγω της φήμης και της διασημότητάς του.

ράπερ Ρ. Κέλι (Reuters)

Ο Γκρίνμπεργκ είπε επίσης ότι ο Ρ. Κέλι αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι είχε συναινετικές σχέσεις με τις τρεις έφηβες και την ενήλικη γυναίκα. “Δεν ανάγκασε καμία να έχει σεξουαλική επαφή. Πρόκειται για έναν ροκ σταρ. Δεν έχει ανάγκη να καταφύγει σε μη συναινετικές σχέσεις”, ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, τα θύματα του Κέλι είναι μια έφηβη την οποία γνώρισε όταν εκείνη του ζήτησε αυτόγραφο κατά τη διάρκεια μιας παλαιότερης δίκης του με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, μια άλλη την οποία γνώρισε στο πάρτι για τα 16α γενέθλιά της και η κομμώτριά του, ηλικίας 24 ετών εκείνη την εποχή.

Η τέταρτη κατηγορία βασίζεται σε ένα βίντεο που υποτίθεται ότι τον δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις με μια 14χρονη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις