Κόσμος

Σε καραντίνα ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Πιτ Μπούτιτζετζ θα παραμείνει σε καραντίνα 14 ημέρων, αφού ένας πράκτορας της ασφάλειάς του εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα, θετικός στην COVID-19, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.

Το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι ο Μπούτιτζετζ υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ ρουτίνας (PCR) για την COVID-19, νωρίτερα χθες και δεν εντοπίστηκε να νοσεί ούτε έχει κάποια συμπτώματα.

Ο ίδιος έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ θα λάβει και τη δεύτερη δόση μόλις ολοκληρωθεί η καραντίνα του.

Ο Μπούτιτζετζ εμφανίστηκε δημοσίως την Παρασκευή σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό (Union Station) φορώντας μάσκα προσώπου, την οποία αφαίρεσε μόνο στη διάρκεια της ομιλίας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Telegraph: Η «μυστική» επιστολή του Χαμενεΐ στον Πούτιν που ζητά από τη Μόσχα προηγμένα συστήματα αεράμυνας στην Τεχεράνη
Ο Ιρανός γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας εξήγησε ότι το έργο στοχεύει να βοηθήσει την Τεχεράνη «να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις φυσικού αερίου, διευκολύνοντας παράλληλα την πώληση ρωσικού φυσικού αερίου σε γειτονικές χώρες»
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντά τον επικεφαλής του ιρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας Μοχσέν Ρεζάι στη Μόσχα
Τρίτο κύμα απειλών για βόμβες σε αεροπλάνα στην Ευρώπη – Για υβριδικό και ψυχολογικό πόλεμο μιλούν ευρωπαίοι αξιωματούχοι
Σε κανένα αεροσκάφος δεν βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί και όλα προσγειώθηκαν με ασφάλεια - Για «πιθανή συντονισμένη εκστρατεία» μιλά η Ιρλανδία
Το αεροδρόμιο της Πράγας 8