Κόσμος

Σε καραντίνα ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Πιτ Μπούτιτζετζ θα παραμείνει σε καραντίνα 14 ημέρων, αφού ένας πράκτορας της ασφάλειάς του εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα, θετικός στην COVID-19, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.

Το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι ο Μπούτιτζετζ υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ ρουτίνας (PCR) για την COVID-19, νωρίτερα χθες και δεν εντοπίστηκε να νοσεί ούτε έχει κάποια συμπτώματα.

Ο ίδιος έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ θα λάβει και τη δεύτερη δόση μόλις ολοκληρωθεί η καραντίνα του.

Ο Μπούτιτζετζ εμφανίστηκε δημοσίως την Παρασκευή σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό (Union Station) φορώντας μάσκα προσώπου, την οποία αφαίρεσε μόνο στη διάρκεια της ομιλίας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Flydubai: Αποκαλύψεις για τον Ομανό συγκυβερνήτη – Σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου
Είχε πραγματοποιήσει δύο προηγούμενες πτήσεις προς το Τελ Αβίβ για να μελετήσει τη διαδρομή και το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Flydubai: Αποκαλύψεις για τον Ομανό συγκυβερνήτη – Σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου
Δηλητηριώδης απάντηση Μεντβέντεφ σε Μερτς μετά την αποδοκιμασία της παρουσίας Σρέντερ στα γενέθλια του Πούτιν: «Κανείς δεν θα πάει ούτε στην κηδεία του»
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Γερμανού καγκελαρίου - «Απόγονος συνεργατών του Χίτλερ»
Φρίντριχ Μερτς και Ντμίτρι Μεντβέντεφ