Κόσμος

Σε καραντίνα ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Πιτ Μπούτιτζετζ θα παραμείνει σε καραντίνα 14 ημέρων, αφού ένας πράκτορας της ασφάλειάς του εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα, θετικός στην COVID-19, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.

Το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι ο Μπούτιτζετζ υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ ρουτίνας (PCR) για την COVID-19, νωρίτερα χθες και δεν εντοπίστηκε να νοσεί ούτε έχει κάποια συμπτώματα.

Ο ίδιος έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ θα λάβει και τη δεύτερη δόση μόλις ολοκληρωθεί η καραντίνα του.

Ο Μπούτιτζετζ εμφανίστηκε δημοσίως την Παρασκευή σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό (Union Station) φορώντας μάσκα προσώπου, την οποία αφαίρεσε μόνο στη διάρκεια της ομιλίας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα σημεία «κλειδιά» στη δίκη της Λίντσεϊ Κλάνσι που κατηγορείται για τη δολοφονία των παιδιών της - Ποια θα είναι η απόφαση των ενόρκων
Η 35χρονη πρώην νοσηλεύτρια φέρεται να χρησιμοποίησε ελαστικούς ιμάντες γυμναστικής για να αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Ντάξμπερι της Μασαχουσέτης
Λίντσεϊ Κλάνσι
Νέα περιπέτεια για τη βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας - Μεταμόσχευση νεφρού για τον σαμάνο σύζυγο της πριγκίπισσας
Ο 89χρονος βασιλιάς της Νορβηγίας, Χάραλντ παρουσίασε παρενέργειες από τη θεραπεία που ακολουθεί για αιμολυτική αναιμία και παραμένει σε νοσοκομείο του Όσλο
Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ και ο Ντουρέκ Βερέτ την ημέρα του γάμου τους