Κόσμος

Σε ποιον και πόσο πωλήθηκε η έπαυλη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο σφυρί βγήκε η… μικρή έπαυλη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πωλήθηκε σε σχεδόν διπλάσια τιμή σε σύγκριση με την τιμή αγοράς. Η έπαυλη είχε αγοραστεί έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο νησί της Λαμπεντούζα το 2011, ενώ πωλήθηκε στον Ιταλό οικονομολόγο Τζιάνι Προφίτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή της αγοραπωλησίας αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Η συγκεκριμένη βίλα ονομάζεται Due Palme (Δυο Φοίνικες) και είναι πιο περιορισμένης έκτασης, σε σχέση με άλλες πολυτελείς κατοικίες του «μίστερ τιβί»: έχει επιφάνεια 250 τετραγωνικών μέτρων και έναν μεγάλο κήπο.

 

Ο «Καβαλιέρε» απέκτησε το εν λόγω οίκημα πριν από 13 χρόνια και η απόφαση για πώληση της έπαυλης ελήφθη από τα πέντε παιδιά του μετά τον θάνατο του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, τον περασμένο Ιούνιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πύρινη κόλαση» σε Γαλλία και Ισπανία: Εικόνες καταστροφής σε Μπορντό και Μαδρίτη, πάνω από 950.000 στρέμματα έχουν καεί
Στην Ισπανία, ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ είπε ότι η προτεραιότητα της κυβέρνησής του είναι «να σωθούν ζωές» και στη Γαλλία, περίπου 200.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
Φωτιά