Κόσμος

Σε ποιον και πόσο πωλήθηκε η έπαυλη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο σφυρί βγήκε η… μικρή έπαυλη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πωλήθηκε σε σχεδόν διπλάσια τιμή σε σύγκριση με την τιμή αγοράς. Η έπαυλη είχε αγοραστεί έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο νησί της Λαμπεντούζα το 2011, ενώ πωλήθηκε στον Ιταλό οικονομολόγο Τζιάνι Προφίτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή της αγοραπωλησίας αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Η συγκεκριμένη βίλα ονομάζεται Due Palme (Δυο Φοίνικες) και είναι πιο περιορισμένης έκτασης, σε σχέση με άλλες πολυτελείς κατοικίες του «μίστερ τιβί»: έχει επιφάνεια 250 τετραγωνικών μέτρων και έναν μεγάλο κήπο.

 

Ο «Καβαλιέρε» απέκτησε το εν λόγω οίκημα πριν από 13 χρόνια και η απόφαση για πώληση της έπαυλης ελήφθη από τα πέντε παιδιά του μετά τον θάνατο του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, τον περασμένο Ιούνιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ επιμένει ότι τα Στενά του Ορμούζ είναι πλέον αμερικανικό έδαφος – Νέες απειλές του Ιράν για όποια χώρα συμμετάσχει στον «οικονομικό πόλεμο» των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε και πάλι χάρτη στον οποίο απεικονίζονται τα Στενά του Ορμούζ ως αμερικανικό έδαφος ενώ η Τεχεράνη χαρακτηρίζει εχθρό «οποιαδήποτε χώρα συμμετέχει στην εφαρμογή οικονομικών περιορισμών σε βάρος μας»
Ντόναλντ Τραμπ, Στενά Ορμούζ, Ιράν