Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σε στριπτιζάδικα ψάχνουν χρηματοδότες οι ρεπουμπλικάνοι!

Σε στριπτιζάδικα ψάχνουν χρηματοδότες οι ρεπουμπλικάνοι!

Για να τους πείσει να δώσουν χρήματα στο ρεπουμπλικανικό κόμμα, τους πήγε σε στριπτιζάδικο!

Ανασχηματισμό στα κορυφαία όργανα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος έφεραν οι αποκαλύψεις ότι ο επικεφαλής των διοικητικών υπηρεσιών του, ξόδεψε 2.000 δολάρια για να ψυχαγωγήσει ενδεχόμενους χρηματοδότες σε ένα νάιτκλαμπ που παρουσίαζε ερωτικό πρόγραμμα.

    Σύμφωνα με το Politico, έναν ειδησεογραφικό οργανισμό που καλύπτει θέματα εσωτερικής πολιτικής επικαιρότητας στις ΗΠΑ, ο επικεφαλής του προσωπικού της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής, (RNC) Κεν Μακέη, έγινε το δεύτερο, -και υψηλότερο μέχρι τώρα-, στέλεχος που υποβάλλει την παραίτηση του από τότε που ξέσπασε το θέμα.

    Η αντιπαλότητα γύρω από την Εθνική Επιτροπή ξεσπά ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι ευελπιστούν ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου θα ανακτήσουν τον έλεγχο της κογκρέσου από τους Δημοκρατικούς του προέδρου Ομπάμα.

    Ενδεχόμενο ρεπουμπλικανικού ελέγχου στη βουλή των αντιπροσώπων και τη γερουσία θα μείωνε την ικανότητα του Ομπάμα να προωθεί τις πρωτοβουλίες του μέσω του κογκρέσου αλλά τα θέματα ηγεσίας της RNC απειλούν να αποπροσανατολίσουν τους ρεπουμπλικάνους μία ιδιαίτερα κρίσιμη χρονικά στιγμή.

    «Τα μέλη της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής μου εμπιστεύθηκαν σε μένα και κάθε μέλος της επιτροπής να ηγηθούμε μίας αντιπολίτευσης με πίστη εναντίον της καταστροφικής ατζέντας Ομπάμα, να οικοδομήσουμε ένα ισχυρότερο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και να κερδίσουμε τις εκλογές», δήλωσε ο πρόεδρος της RNC, Μάικλ Στήλ.

    «Αυτός είναι ο ρόλος που έχω αναλάβει με την υπέρτατη σοβαρότητα και με αυτό κατά νου, θέλω να κάνω ο,τιδήποτε μπορώ για να διασφαλίσω ότι η επιτροπή χρησιμοποιεί όλες τις πηγές της, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο», προσέθεσε ο Στηλ, ανακοινώνοντας το διορισμό του πρώην συνεργάτη του σε θέματα προεκλογικών εκστρατειών, Μάικ Λήβιτ στη θέση του παραιτηθέντος προσωπάρχη.

    Ο Στηλ, ο οποίος δεν συμμετείχε στην έξοδο που πλήρωσε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα σε ένα νάιτ κλαμπ του Δυτικού Χόλιγουντ που παρουσίαζε ένα πρόγραμμα που αναφέρονταν στην σωματική υποταγή κατά την ερωτική επαφή, έχει επικριθεί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα θέματα του κόμματος.

    Μάλιστα ορισμένοι κορυφαίοι ρεπουμπλικάνοι ανέβασαν τους τόνους της κριτικής καθώς η Επιτροπή υπό τον Στηλ προσπαθεί να συλλέξει χρήματα ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου, στη μέση της θητείας Ομπάμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε