Κόσμος

Σειρά για τον Τραμπ ετοιμάζει το CBS βασισμένη σε βιβλίο που τον καίει!

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα ταξιδέψει ως τα τηλεοπτικά στούντιο του CBS που ετοιμάζει σειρά για την... πάρτη του. Θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του πρώην διευθυντή του FBI που καίει τον Αμερικανό πρόεδρο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το CBS θα αναλάβει την παραγωγή μιας μίνι σειράς, το σενάριο της οποίας θα είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, ενός σφοδρού επικριτή του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο απέπεμψε ο Αμερικανός πρόεδρος το 2017.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Μπρένταν Γκλίσον θα ενσαρκώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως αποκάλυψε σήμερα το στούντιο παραγωγής στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο 64χρονος ηθοποιός, με πολλές υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες, είναι κυρίως γνωστός για τον ρόλο του Ουίνστον Τσόρτσιλ στην ταινία «Ο πατέρας της νίκης» (2009).

Ο όμιλος CBS δεν έχει προς το παρόν ανακοινώσει την ημερομηνία προβολής ούτε το δίκτυο που θα επιλέξει για την προβολή του. Η σειρά θα προβληθεί είτε στην πλατφόρμα CBS All Access είτε στο τηλεοπτικό δίκτυο Showtime είτε και στα δύο, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή από την εταιρεία παραγωγής.

Τον Τζέιμς Κόμεϊ θα ενσαρκώσει ο Αμερικανός ηθοποιός Τζεφ Ντάνιελς, που επίσης μετρά πολλές υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες.

Το βιβλίο «A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership», που δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου του 2018, είναι ένα από τα πρώτα βιβλία που παρουσιάζουν εκ των έσω τη λειτουργία της διοίκησης Τραμπ.

Ο πρώην διευθυντής του FBI περιγράφει τον μεγιστάνα ως μια ανήθικη και εγωκεντρική προσωπικότητα, συγκρίνοντας τις μεθόδους του με εκείνες ενός μαφιόζου. Το βιβλίο πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα στις ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καζάνι που «βράζει» η Γαλλία: Μισό εκατομμύριο διαδηλωτές στους δρόμους, 1.000 συλλήψεις και νέα επεισόδια - «Μαύρο» στα social media ήθελε η κυβέρνηση
Επεισόδια ξέσπασαν στο τέλος των διαδηλώσεων σε Παρίσι, Μασσαλία και Λυών - Ρίψεις μολότοφ και απάντηση της αστυνομίας με δακρυγόνα - Δύο τραυματίες
Γαλλία
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ ζητά αποζημίωση για τα «εγκλήματα» ΗΠΑ - Ισραήλ σε βάρος του Ιράν
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, βρέθηκε με τον επικεφαλής των δικαστικών αρχών, Γολάμ Χοσεΐν Μοχσενί Ετζεΐ, σε μία σπάνια αναφορά συνάντησής του καθώς από τότε που ανέλαβε δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση
Χαμενεΐ
Μαζική αντικυβερνητική διαδήλωση στο Τελ Αβίβ, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές στο Ισραήλ
Η διαμαρτυρία έρχεται σαν συνέχεια της μακρόχρονης εκστρατείας για τη σύσταση ανεξάρτητης εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις αποτυχίες στον τομέα της ασφάλειας που οδήγησαν στην 7η Οκτωβρίου 2023
Τελ Αβίβ
Πεδίο μάχης και τα Τίρανα: Χημικά, πύρινα οδοφράγματα και κυνηγητό γύρω από το αλβανικό υπουργείο Παιδείας
Υπό τον φόβο περαιτέρω κλιμάκωσης, τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια, με περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί σε καίρια σημεία των Τιράνων
Αλβανία