Κόσμος

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στην Τουρκία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).

Το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το EMSC, και το επίκεντρο βρίσκεται κοντά στην πόλη Ελαζίγκ, όπου τον Ιανουάριο του 2020 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν από σεισμό 6,7 Ρίχτερ.

«Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό έως τώρα. Όλες μας οι ομάδες συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού σε ανάρτησή του στο Twitter.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η δόνηση έγινε αισθητή στις επαρχίες Μαλάτια, Ντιγιάρμπακιρ και Σανλιούρφα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γαλλία: Πλήρωνε μία 90χρονη για να του αφήσει το σπίτι όταν πεθάνει, αλλά «έφυγε» πρώτος και εκείνη έζησε ως τα 122
Μετά τον θάνατό του, οι όροι του συμβολαίου υποχρέωσαν τη σύζυγο και την οικογένειά του να συνεχίσουν να πληρώνουν την υπεραιωνόβια μέχρι και τον δικό της θάνατο
Πλήρωνε κάθε μήνα 90χρονη Γαλλίδα για να πάρει το σπίτι της όταν πεθάνει, αλλά πέθανε πρώτος και αυτή έζησε ως τα 122