Κόσμος

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στην Τουρκία

Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).

Το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το EMSC, και το επίκεντρο βρίσκεται κοντά στην πόλη Ελαζίγκ, όπου τον Ιανουάριο του 2020 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν από σεισμό 6,7 Ρίχτερ.

«Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό έως τώρα. Όλες μας οι ομάδες συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού σε ανάρτησή του στο Twitter.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η δόνηση έγινε αισθητή στις επαρχίες Μαλάτια, Ντιγιάρμπακιρ και Σανλιούρφα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ κάνει αγωγή στην JPMorgan και ζητάει 5 δις δολάρια γιατί του έκλεισαν τους λογαριασμούς του
Η τράπεζα υποστηρίζει ότι «δεν κλείνει λογαριασμούς για πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους» αλλά «επειδή προκαλούν νομικούς ή ρυθμιστικούς κινδύνους για την εταιρεία»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS 5