Κόσμος

Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο Μιντανάο των Φιλιππίνων σήμερα, ανακοίνωσε το γερμανικό κέντρο έρευνας γεωεπιστημών (GFZ).

Ωστόσο ο σεισμός στης Φιλιππίνες έγινε σε πολύ μεγάλο βάθος, περίπου 630 χιλιομέτρων, κατά την αρχική εκτίμηση του GFZ.

Το σεισμολογικό ινστιτούτο των Φιλιππίνων ανέφερε πως ο σεισμός, που έγινε στα ανοικτά της χώρας και σε μεγάλο βάθος, δεν αναμένεται να προκαλέσει ζημιές, ωστόσο είναι πιθανές μετασεισμικές δονήσεις.

Οι Φιλιππίνες βρίσκονται πάνω στον λεγόμενο Δακτύλιο της Φωτιάς του Ειρηνικού, περιοχή όπου τέμνονται τεκτονικές πλάκες κι η σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα είναι έντονη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γαλλία: Πλήρωνε μία 90χρονη για να του αφήσει το σπίτι όταν πεθάνει, αλλά «έφυγε» πρώτος και εκείνη έζησε ως τα 122
Μετά τον θάνατό του, οι όροι του συμβολαίου υποχρέωσαν τη σύζυγο και την οικογένειά του να συνεχίσουν να πληρώνουν την υπεραιωνόβια μέχρι και τον δικό της θάνατο
Πλήρωνε κάθε μήνα 90χρονη Γαλλίδα για να πάρει το σπίτι της όταν πεθάνει, αλλά πέθανε πρώτος και αυτή έζησε ως τα 122
Ερντογάν: «Παρακολουθούμε στενά τυχόν βήματα της Ελλάδας ή του Ισραήλ που μπορεί να παραβιάζουν τα δικαιώματά μας»
Αντί να συζητάμε σήμερα ποιες συνέπειες θα είχε μια υποθετική στρατιωτική σύγκρουση για τη Συμμαχία, θα ήταν πιο σκόπιμο να επικεντρωθούμε στη διπλωματία για να αποτρέψουμε μια τέτοια πιθανότητα», τόνισε ο Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν