Κόσμος

Σεισμός 6 Ρίχτερ στο Ιράν

Μια ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,0 βαθμών έπληξε σήμερα το νοτιοανατολικό Ιράν, ανακοίνωσε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

Ο σεισμός, που αρχικά εκτιμήθηκε πως ήταν μεγέθους 6,3 βαθμών, είχε επίκεντρο μια περιοχή 58 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ιρανικής πόλης Κερμάν (821.000 κάτοικοι) και σημειώθηκε στις 04:32 (ώρα Ελλάδας), κατά την ίδια πηγή.

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν πολύ μικρό, στα 10 χιλιόμετρα, κάτι που ενδέχεται να επιτείνει τις συνέπειές του, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση: Υπέγραψε νέους δασμούς 10% σε όλες τις χώρες – «Είναι μεγάλη μου τιμή»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλέστηκε για πρώτη φορά το Άρθρο 122 του Εμπορικού Νόμου του 1974, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον πρόεδρο των ΗΠΑ να επιβάλει δασμούς έως και 15% για διάστημα 150 ημερών
Ο Ντόναλντ Τραμπ 14