Κόσμος

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στον Καναδά

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα (25.12.2019) στον Καναδά.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 177 χιλιόμετρα δυτικά του Πορτ Χάρντι, στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, ανακοίνωσε το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).

Δεν υπήρξαν άμεσα αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές από τον σεισμό, που σημειώθηκε σε βάθος 10 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), ο σεισμός σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 518 χιλιομέτρων δυτικά του Βανκούβερ.

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, σύμφωνα με το κέντρο προειδοποίησης για τσουνάμι στον Ειρηνικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές εναντιώνονται στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: «Όχι άλλες παραχωρήσεις στον Πούτιν»
«Η Ουκρανία δεν πρέπει να αναγκασθεί να παραχωρήσει τα εδάφη της σε έναν από τους πλέον απροκάλυπτους εγκληματίες πολέμου στον κόσμο, τον Βλαντίμιρ Πούτιν»
Κογκρέσο
Ο Τραμπ αλλάζει στάση για το σχέδιο των 28 σημείων για την Ουκρανία: «Δεν είναι η τελική μου πρόταση»
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως περιμένει απάντηση από το Κίεβο το αργότερο έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ενώ θέλει να έχει υπογραφεί μνημόνιο ειρήνης μέχρι το τέλος της χρονιάς
Ντόναλντ Τραμπ
15