Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σεισμός στην Τουρκία: Έσωσαν τη μικρή Ελένη ύστερα από 68 ώρες – Ελπίδα στα συντρίμμια

Σεισμός στην Τουρκία: Έσωσαν τη μικρή Ελένη ύστερα από 68 ώρες – Ελπίδα στα συντρίμμια

Ακόμη ένα παιδάκι άντεξε πολλές ώρες εγκλωβισμένο στα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε μετά τον καταστροφικό σεισμό της περασμένης Δευτέρας (06.02.2023) στην Τουρκία. Μετά το αγοράκι που αποκοιμήθηκε, ήταν η σειρά της μικρής Ελένης να σωθεί και να σκορπίζει δάκρυα χαράς.

Το νέο θαύμα στα ερείπια από το σεισμό στην Τουρκία έγινε στην επαρχία Χατάι. Η μικρή Ελένη έμεινε εγκλωβισμένη στα ερείπια 68 ώρες αλλά οι διασώστες που είχαν καταλάβει πως ήταν ζωντανή, δεν εγκατέλειψαν ποτέ την προσπάθεια.

Βίντεο από τη συγκλονιστική στιγμή που η μικρή Ελένη απεγκλωβίζεται έχει καταγραφεί σε βίντεο που ανέβασε στο twitter ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Το κοριτσάκι είναι σε καλή κατάσταση και υπό ιατρική παρακολούθηση. Νωρίτερα, σε ένα άλλο… “θαύμα”, ένας πεντάχρονος που είχε εγκλωβιστεί, αποκοιμήθηκε ενώ περίμενε να τον σώσουν… 

Δείτε τη συνταρακτική στιγμή

Έχουν περάσει σχεδόν 96 ώρες από τη στιγμή του καταστροφικού σεισμού των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία και οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων, εξανεμίζονται.

Αλλά οι διασώστες που έχουν σπεύσει στην Τουρκία, δεν χάνουν τις ελπίδες τους. Δίνουν μάχη με το χρόνο, το ψύχος και τις πιθανότητες που είναι εναντίον τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις