Κόσμος

Σεισμός στην Τουρκία: Κάμερες ασφαλείας δείχνουν το εσωτερικό κτιρίων να γίνεται σκόνη

Η Τουρκία συνεχίζει να θρηνεί από τον μεγάλο σεισμό της 6η Φεβρουαρίου, ωστόσο, νέα βίντεο από εσωτερικές κάμερες δείχνουν τι προκάλεσε το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Σε ένα νέο βίντεο ενώνονται πλάνα από κάμερες ασφαλείας με τις εικόνες που καταγράφονται από τον σεισμό στην Τουρκία να είναι τρομακτικές. Κτίρια αρχίζουν να κουνιούνται, φαίνονται να πέφτουν πράγματα από τους τοίχους μέχρι να καταρρεύσουν ολοκληρωτικά και να γίνουν στην κυριολεξία σκόνη.

Σε πολλά από τα κτίρια υπήρχαν άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους κάτω από τα χαλάσματα. Σε άλλα πλάνα διακρίνονται κάποιοι να τρέχουν έντρομοι.

Από στον σεισμό στην Τουρκία 36.000 κτίρια κατέρρευσαν. Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 54.000 μεταξύ των οποίων περίπου 6.600 με καταγωγή από τη Συρία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
FT: Χρηματιστής του Πιτ Χέγκσεθ επιχείρησε επενδύσεις στην άμυνα πριν τον πόλεμο - Φήμες για παραίτηση του υπουργού Πολέμου
Η εφημερίδα δεν διευκρινίζει πόση ελευθερία είχε ο χρηματιστής να προχωρά σε επενδύσεις εξ ονόματος του υπουργού Χέγκσεθ, ούτε αν είχε προσωπικά γνώση ο υπουργός για τη θέση που επιδίωξε
U.S. Defense Secretary Pete Hegseth speaks during a cabinet meeting at the White House in Washington, D.C., U.S., March 26, 2026. REUTERS/Evelyn Hockstein 9