Κόσμος

Σεισμός στην Τουρκία: Κάμερες ασφαλείας δείχνουν το εσωτερικό κτιρίων να γίνεται σκόνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Τουρκία συνεχίζει να θρηνεί από τον μεγάλο σεισμό της 6η Φεβρουαρίου, ωστόσο, νέα βίντεο από εσωτερικές κάμερες δείχνουν τι προκάλεσε το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Σε ένα νέο βίντεο ενώνονται πλάνα από κάμερες ασφαλείας με τις εικόνες που καταγράφονται από τον σεισμό στην Τουρκία να είναι τρομακτικές. Κτίρια αρχίζουν να κουνιούνται, φαίνονται να πέφτουν πράγματα από τους τοίχους μέχρι να καταρρεύσουν ολοκληρωτικά και να γίνουν στην κυριολεξία σκόνη.

Σε πολλά από τα κτίρια υπήρχαν άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους κάτω από τα χαλάσματα. Σε άλλα πλάνα διακρίνονται κάποιοι να τρέχουν έντρομοι.

Από στον σεισμό στην Τουρκία 36.000 κτίρια κατέρρευσαν. Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 54.000 μεταξύ των οποίων περίπου 6.600 με καταγωγή από τη Συρία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρομακτικό βίντεο με ηλικιωμένη που «μπουκάρει» με το πατίνι της σε αγώνα στη Γερμανία και «ισοπεδώνει» τους ποδηλάτες
Η γυναίκα έκανε μπροστά για να βλέπει καλύτερα, το ατύχημα προκάλεσε σοκ, ενώ πολλοί από τους ποδηλάτες που έπεσαν στην άσφαλτο, έμειναν ξαπλωμένοι μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί
Γερμανία
Φρίκη στη Βρετανία: Καταδικάστηκε το γκέι ζευγάρι που κακοποίησε σεξουαλικά και δολοφόνησε το 13 μηνών μωρό που είχε υιοθετήσει
Εκπρόσωπος της Εισαγγελικής Αρχής, δήλωσε κατηγορηματικά ότι πρόκειται για μία από τις πιο φρικιαστικές και σοκαριστικές υποθέσεις που έχει χειριστεί ποτέ
Το βρέφος που κακοποιήθηκε 7