Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σεισμός στην Τουρκία – Σύζυγος Έλληνα διασώστη: Νιώθουμε πολύ περήφανοι

Σεισμός στην Τουρκία – Σύζυγος Έλληνα διασώστη: Νιώθουμε πολύ περήφανοι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

«Εμείς φυσικά και αγωνιούμε κάθε φορά που κοιτάμε την τηλεόραση και μαθαίνουμε τα νέα τους». Είναι τα λόγια της Γεωργίας Αθανασοπούλου. Είναι σύζυγος Έλληνα διασώστη, που μαζί με συναδέλφους του έχει ταξιδέψει στην Τουρκία για να προσφέρει βοήθεια στον δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό, μετά τον φονικό σεισμό που ισοπέδωσε πόλεις ολόκληρες.

Μιλώντας στο TLIVE, η ίδια διευκρινίζει ότι η τηλεόραση, είναι ο μόνος άμεσος τρόπος για να μάθει νέα του συζύγου της «γιατί δεν έχουμε επικοινωνία. Είναι δύσκολη η επικοινωνία οπότε ο μόνος τρόπος για να μάθουμε άμεσα τα νέα τους είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στις ειδήσεις».

«Φυσικά νιώθουμε για όλα τα παιδιά θαυμασμό. Είναι όλοι πολύ άξιοι και συγχαρητηρίων, θαυμασμού, σεβασμού. Με την ομαδική τους δουλειά σώζουν τον κόσμο» λέει η σύζυγος του διασώστη, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Η συγκίνησή της γίνεται μεγαλύτερη, όταν μιλάει για τη διάσωση ενός παιδιού από την ελληνική ομάδα στην οποία συμμετέχει ο σύζυγος της, καθώς είναι και η ίδια μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 5 ετών και 5 μηνών.

«Νιώθουμε πολύ περήφανοι που κατάφεραν να σώσουν ακόμη ένα παιδάκι και ευχόμαστε να σώσουν ακόμα περισσότερους ανθρώπους»…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις