Κόσμος

Σεντένο: Θέλει… φαντασία για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία

Χρειάζεται περισσότερη φαντασία για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του νέου κορονοϊού, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο.

Ο Μάριο Σεντένο τόνισε πως η Ευρώπη πρέπει να αναλογιστεί να εισάγει φορολογία σε ολόκληρο το μπλοκ.

Click4more: «Βόμβα» – Έπαθε… Τραμπ ο Μακρόν κι αφήνει αιχμές για Κίνα και κορονοϊό

«Είναι ξεκάθαρο ότι μπορούμε να είμαστε πιο ευρηματικοί», τόνισε ο Σεντένο σε μια κοινοβουλευτική συνεδρίαση στην Λισαβόνα.

«Υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση στην Ευρώπη και σε άλλα διεθνή φόρουμ, όπως στον ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης), για φόρους που μπορεί να είναι ευρωπαϊκού χαρακτήρα», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρουμανία: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία βάζει στο «μικροσκόπιο» απάτης με δημόσιες συμβάσεις για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού εν μέσω Covid-19
Οι αξιωματούχοι φέρονται να ζήτησαν και να πήραν χρήματα ως «μίζες», που έφταναν περίπου το 5% της συνολικής αξίας της σύμβασης
Covid test 6
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά το «κεφάλι» του Τζίμι Κίμελ από το ABC μετά το σχόλιο για τη Μελάνια Τραμπ ότι «λάμπει σαν μέλλουσα χήρα»
«Ο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος δεν είναι καθόλου αστείος όπως αποδεικνύουν οι άθλιες τηλεθεάσεις του, έκανε μια δήλωση στην εκπομπή του που είναι πραγματικά σοκαριστική» αναφέρει μεταξύ άλλων
Ντόναλντ και Μελάνισ Τραμπ 6