Κόσμος

Σερβία: 13 τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι

Σοβαρό ατύχημα με σύγκρουση τρένων και 13 τραυματίες σημειώθηκε την Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το το Βελιγράδι

Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν εμπορευματικού με επιβατικό τρένο καθώς κατά τις πρώτες ενδείξεις παραβιάστηκε κόκκινος σηματοδότης μέσα σε σήραγγα στο Βελιγράδι, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Γκόραν Βέσιτς.

«Δεκατρείς άνθρωποι χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, ανάμεσά τους ο μηχανοδηγός, ελέγκτρια και δυο επιβάτες — και οι τέσσερις διακομίστηκαν σε κέντρο επειγόντων περιστατικών», διευκρίνισε ο κ. Βέσιτς.

Οι «εννέα επιβάτες μπόρεσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους» καθώς δεν είχαν σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με τον υπουργό, ο οποίος λίγο νωρίτερα έκανε λόγο για εννιά τραυματίες.

«Ήμασταν τυχεροί. Δεν είχαμε νεκρούς, αυτό είναι το πιο σημαντικό», συμπλήρωσε ο κ. Βέσιτς επιτόπου, περίπου 4 χιλιόμετρα από το κέντρο του Βελιγραδίου, κοντά στη γέφυρα Πάντσεβο.

«Είκοσι πέντε πυροσβέστες με επτά οχήματα επιχείρησαν επιτόπου καθώς οι ομάδες άμεσης βοήθειας δεν μπόρεσαν να φθάσουν στον τόπο της σύγκρουσης», ανέφερε ο υπουργός στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTS.

Σύμφωνα με τον υπουργό Βέσιτς ο επιβατικός συρμός έπεσε «στη μέση της σήραγγας» πάνω στον ακινητοποιημένο εμπορευματικό συρμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Εξετάζει αποκλιμάκωση του πολέμου και μεταφορά της ευθύνης για το Στενά του Ορμούζ σε άλλες χώρες
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς εξετάζουμε τη σταδιακή ολοκλήρωση των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν»
Ντόναλντ Τραμπ
Η Μέση Ανατολή στις φλόγες: Ο Τραμπ μιλάει για αποκλιμάκωση χωρίς «κατάπαυση του πυρός» και ετοιμάζεται να στείλει χερσαίες δυνάμεις
Οι ΗΠΑ φέρονται έτοιμες να κάνουν κατάληψη στο νησί Χαργκ για να πιέσουν το Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ - Η Τεχεράνη απαντά με πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ και με επανεμφάνιση του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Λίβανος