Κόσμος

Σερβία: Τρεις τραυματίες μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πυρομαχικών

Τρεις εργαζόμενοι υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς από μια ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο παραγωγής πυρομαχικών στην πόλη Τσάτσακ στη Σερβία.

Δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την πρόσβαση στο εργοστάσιο και ασθενοφόρα και πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονταν κοντά στο σημείο της έκρηξης, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο δήμαρχος της πόλης διέταξε την εκκένωσαν οικισμών γύρω από το εργοστάσιο , ανέφερε ο RTS. Οι τρεις τραυματίες εργαζόμενοι νοσηλεύονται.

Πρόκειται για τη δεύτερη έκρηξη που σημειώνεται αυτό τον μήνα στο εργοστάσιο πυρομαχικών Σλομπόντα, το οποίο κατασκευάζει οικιακές συσκευές, πυρομαχικά πυροβολικού, και άλλες εκρηκτικές ύλες.

Κανείς δεν τραυματίστηκε στην προηγούμενη έκρηξη, η οποία συνέβη στην αποθήκη του εργοστασίου.

Μια παρόμοια έκρηξη το 2003 σκότωσε τρεις εργαζόμενους στο εργοστάσιο Σλομπόντα, ενώ μία το 2010 επίσης δεν προκάλεσε θύματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γκουστάβο Πέτρο: Σκληρή απάντηση του προέδρου της Κολομβίας μετά τις απειλές Τραμπ – «Σταμάτα να με συκοφαντείς»
Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει στον Κολομβιανό ομόλογό του να «προσέχει τα οπίσθιά του» - Λίγες ώρες μετά απείλησε την Κολομβία με στρατιωτική επιχείρηση παρόμοια με αυτή που έκανε στη Βενεζουέλα
Γκουστάβο Πέτρο
Ο Τραμπ μετά τη Βενεζουέλα απειλεί την Κολομβία: «Μου ακούγεται καλή ιδέα» – Η αναφορά σε Γροιλανδία, Μεξικό και Κούβα
Εκτίμησε πως η κυβέρνηση στην Κούβα είναι έτοιμη να πέσει, δήλωσε πως «κάτι πρέπει να κάνει» με το Μεξικό και ανέφερε πως οι ΗΠΑ χρειάζονται τη Γροιλανδία για ασφάλεια
Ντόναλντ Τραμπ
22