Κόσμος

“Σφάζονται” οι Δημοκρατικοί λίγους μήνες πριν τις εκλογές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μόνο… μονιασμένοι δεν πάνε οι Δημοκρατικοί για την μεγάλη “μάχη” του Νοεμβρίου για την ανάδειξη του προέδρου των ΗΠΑ.

Αυτό φαίνεται και από το ότι οι υποψήφιοι για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος Μπέρνι Σάντερς και Μάικλ Μπλούμπεργκ συνέχισαν τα “πυρά” ο ένας εναντίον του άλλου.

Ο Σάντερς κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο των ΜΜΕ για προσπάθεια εξαγοράς των εκλογών, ενώ ο Μπλούμπεργκ κατηγόρησε τον Σάντερς ότι ο ίδιος και οι φανατικοί υποστηρικτές του προκαλούν ζημιά στο Δημοκρατικό Κόμμα.

“Είσαι σαν τον Τραμπ”

Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής, από την πλευρά του, συνέκρινε τον Μπλούμπεργκ με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι και οι δύο είναι δισεκατομμυριούχοι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους για να υποτάξουν ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

“Ο κ. Μπλούμπεργκ, όπως οποιοσδήποτε άλλος έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος. Δεν έχει όμως δικαίωμα να αγοράσει την προεδρία!” δήλωσε ο Σάντερς σε χιλιάδες υποστηρικτές του, που συμμετείχαν σε προεκλογική εκδήλωση στο Ρίτσμοντ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο και οι οποίοι προχώρησαν σε αποδοκιμασίες στο άκουσμα του ονόματος του Μπλούμπεργκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε εκλογές καλεί ο πρώην υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Μιχαΐλο Φέντοροφ - Οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν «αβεβαιότητα» για Ζελένσκι
«Πρέπει να βρούμε έναν νόμιμο, ασφαλή και ρεαλιστικό μηχανισμό που θα επιτρέψει στην Ουκρανία να αποκαταστήσει μια απολύτως δημοκρατική διαδικασία»
Φεντεροφ
Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι στην Αλβανία έπειτα από άγρια επίθεση - 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
Ο 21χρονος κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε beach bar φέρεται να μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους που είχαν πιαστεί στα χέρια, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα θανατηφόρα χτυπήματα
Αλβανία: Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι έπειτα από άγρια επίθεση – 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
10
Νιαζί Κιζίλγιουρεκ: «Ντράπηκα που είμαι Τουρκοκύπριος» λέει ο πρώην ευρωβουλευτής για τις δολοφονίες Ισαάκ – Σολωμού
«Μετά την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, ο Ντενκτάς φιλοξένησε στο προεδρικό του μέγαρο όσους είχαν κουραστεί από το ''κυνήγι'' και τους πρόσφερε λεμονάδα για να δροσιστούν» θυμάται ο Κιζίλγιουρεκ
Ο Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής, Niyazi Kızılyürek