Κόσμος

Sharon Stone: Το έκανε πάλι το σταυροπόδι! [video]

Είναι 61 ετών αλλά τι μ' αυτό; Η Σάρον Στόουν είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή όπως όταν την γνωρίσαμε στο «Βασικό Ένστικτο». Και φρόντισε να μας ξαναθυμίσει τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο σταυρώνει τα πόδια της.

Ήταν 1992 όταν η Sharon Stone στην επική πλέον ταινία «Βασικό Ένστικτο» έγραφε ιστορία όταν ως Κάθριν Τραμέλ, την στιγμή που ανακρίνεται από τις αρχές για σειρά φόνων εκείνη σταυρώνει τα πόδια της χωρίς να φοράει εσώρουχο. Η σκηνή αυτή γράφτηκε στην ιστορία και απογείωσε την καριέρα της.

Την Πέμπτη, η Σάρον Στόουν βραβεύθηκε στο Βερολίνο από το περιοδικό GQ ως Γυναίκα της Χρονιάς. Φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα ήταν απλά εκθαμβωτική. Το κοινό έμεινε άφωνο, μαζί και ο 19χρονος γιος της Ρόαν που την συνόδευε όταν ζήτησε με πονηρό βλέμμα να της φέρουν μια καρέκλα. Κάθισε σε αυτήν και αναφέρθηκε στην περίφημη σκηνή η οποία όπως είπε της άλλαξε την ζωή. «Μερικά χρόνια πριν καθόμουν σε ένα στούντιο και ο σκηνοθέτης μου είπε: “μπορείς να μου δώσεις το εσώρουχό σου γιατί φαίνεται στην σκηνή και ίως να μην πρέπει να το φοράς. Μην ανησυχείς δεν θα φανεί τίποτα”. Είπα, βέβαια και δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα άλλαζε την ζωή μου».

Δείτε τι ακολούθησε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει εκτοξευτήρες βαλλιστικών πυραύλων στο δυτικό Ιράν
Το Ισραήλ απαγόρευσε τις δημόσιες συγκεντρώσεις, έκλεισε σχολεία και χώρους εργασίας και μετέφερε σε υπόγειες εγκαταστάσεις τους ασθενείς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία
Καπνοί
Ο Μεντβέντεφ ειρωνεύεται τον Τραμπ για την επίθεση στο Ιράν: «Ο ειρηνοποιός χτύπησε ξανά – Οι διαπραγματεύσεις ήταν βιτρίνα»
Η Μόσχα χαρακτήρισε «επικίνδυνη περιπέτεια» την πολεμική σύγκρουση - «Θέλουν να καταστρέψουν την κυβέρνηση επειδή δεν υποτάσσεται επιταγές τους»
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ
Ανατριχιαστική προειδοποίηση από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Όλες οι αμερικανικές βάσεις θεωρούνται νόμιμοι στόχοι
«'Ολες οι αμερικανικές βάσεις, οι πόροι και τα συμφέροντα σε ολόκληρη την περιοχή θεωρούνται νόμιμοι στόχοι για τις ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν»
Τεχεράνη 7