Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σιάτλ: Η στιγμή που το λευκό αυτοκίνητο χτυπά τις διαδηλώτριες και τις εκσφενδονίζει! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σιάτλ: Η στιγμή που το λευκό αυτοκίνητο χτυπά τις διαδηλώτριες και τις εκσφενδονίζει! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο διαδηλώτριες στο Σιάτλ στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Βίντεο – σοκ δείχνει την στιγμή που το τις παρασέρνει για δεκάδες μέτρα. Τι αναφέρει η αστυνομία.

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο δείχνει τη στιγμή που αυτοκίνητο παρασέρνει 2 διαδηλώτριες στο Σιάτλ στην Ουάσινγκτον και τις πετά δεκάδες μέτρα μακρυά!

Οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι το αμάξι πήγε με ταχύτητα καταπάνω τους, κι ενώ δεν ήταν καν γεμάτος ο δρόμος.

Η μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και ο ύποπτος έχει συλληφθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στο Σιάτλ έχουν σημειωθεί ταραχές έπειτα από τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά την βίαιη σύλληψή του από έναν λευκό αστυνομικό, τον Μάιο στην Μινεάπολις.

Διαδηλώσεις από το κίνημα Black Lives Matter σημειώνονται σε όλη την αμερικανική επικράτεια. Τμήμα της διαδήλωσης μεταδιδόταν ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπό τον τίτλο “Η Πορεία των Μαύρων Γυναικών Καταλαμβάνει τον Ι-5” (ο Ι-5 είναι ο αυτοκινητόδρομος).

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας της πολιτείας της Ουάσινγκτον, οι τραυματίες είναι μια 24χρονη γυναίκα από το Σιάτλ και μια 32χρονη από το Μπέλινγκχαμ.

Ο ίδιος είπε ότι ο οδηγός που συνελήφθη είναι ένας 27χρονος από το Σιάτλ και είναι άγνωστο αν πρόκειται για στοχευμένη επίθεση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις