Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Σιγκαπούρη: Το βίντεο από την απίστευτη επιχείρηση πυροσβεστών για να σώσουν γυναίκα που ήθελε να αυτοκτονήσει

Σιγκαπούρη: Το βίντεο από την απίστευτη επιχείρηση πυροσβεστών για να σώσουν γυναίκα που ήθελε να αυτοκτονήσει

Μια πραγματικά απίστευτη, εντυπωσιακή και άρτια συντονισμένη επιχείρηση έστησε η πυροσβεστική στην Σιγκαπούρη για να σώσει γυναίκα που είχε βγει έξω από μπαλκόνι της πολυόροφης πολυκατοικίας που έμενε και ήθελε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας στο κενό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πυροσβεστική της Σιγκαπούρης ενημερώθηκε για μια απόπειρα αυτοκτονίας. Αμέσως έσπευσε σε πολυόροφη πολυκατοικία για να σώσει γυναίκα που ήταν έτοιμη να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από μπαλκόνι.

Οι πυροσβέστες ακροβολίστηκαν στο κτήριο δεμένοι με σχοινιά ασφαλείας. Η γυναίκα δεν έλεγε να πειστεί να κατέβει από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας της Σιγκαπούρης και έδειχνε έτοιμη να κάνει βουτιά θανάτου και να αυτοκτονήσει.

Τότε οι πυροσβέστες έδωσαν μια αληθινή παράταση στον αέρα και έσωσαν τη γυναίκα. Αρχικά έριξαν μπροστά της ένας τεράστιο δίχτυ ασφαλείας που κάλυψε όλο το κτίριο.

Σχεδόν αμέσως ένας πυροσβέστης που ήταν στον όροφο πάνω από τη γυναίκα που ήθελε να αυτοκτονήσει, έπεσε με σχοινιά. Έφτασε στο επίμαχο μπαλκόνι έπιασε τη γυναίκα και την έσωσε.

 

Ο κόσμος και οι άλλοι πυροσβέστες αποθέωσαν τους σωτήρες της γυναίκας στη Σιγκαπούρη με ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις