Κόσμος

Σηκώνει άλλα 80 αεροπλάνα η Lufthansa! Κάποιοι θέλουν πάλι να ταξιδέψουν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa ανακοίνωσε σήμερα ότι ακόμα 80 από τα αεροσκάφη της θα αρχίσουν να πραγματοποιούν πτήσεις και πάλι τον Ιούνιο, προκειμένου μεταξύ άλλων να εξυπηρετούν τουριστικούς προορισμούς, αφού η εταιρία καθήλωσε στο έδαφος το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο όμιλος, που περιλαμβάνει τη Swiss International Air Lines και την Austrian Airlines, ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση από πελάτες ύστερα από τη χαλάρωση των περιορισμών σε Γερμανία και άλλες χώρες.

«Διαισθανόμαστε μια μεγάλη επιθυμία και προσμονή από τον κόσμο για να ταξιδέψουν και πάλι. Ξενοδοχεία και εστιατόρια ανοίγουν σιγά-σιγά και σε κάποιες περιπτώσεις επιτρέπονται και πάλι επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς», δήλωσε ο Χάρι Χοχμάιστερ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της εταιρίας.

Τα 80 αεροσκάφη που θα αρχίσουν να πραγματοποιούν και πάλι πτήσεις τον Ιούνιο θα ανεβάσουν σε 160 τον συνολικό αριθμό των αεροπλάνων του ομίλου Lufthansa που πετούν. Στα τέλη του 2019, ο όμιλος είχε στόλο 763 αεροσκαφών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανός λιβανέζικης καταγωγής και υποστηρικτής του ISIS ο ύποπτος της φονικής επίθεσης με βαν σε εκδήλωση Pride στο Βερολίνο
Μέχρι τον περασμένο Μάιο κρατείτο σε φυλακή ανηλίκων, για αδικήματα όπως επίθεση και εκβιασμός, ενώ θεωρείται υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος»
Το βαν που σκόρπισε τον τρόμο στο Βερολίνο
Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: «Καταιγίδα φωτιάς» απειλεί τη Ζιρόντ, η μεγαλύτερη εκκένωση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Στην προσπάθεια περιορισμού της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Airbus A400M, το οποίο έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ρίψεις έως 20 τόνων νερού ή επιβραδυντικού υγρού
Μαίνονται οι τεράστιες φωτιές στην Ισπανία 7