Κόσμος

Σιλό Τζολί-Πιτ: Έσπασε το χέρι της στο σνόουμπορντ – Τρεχάματα για Αντζελίνα

Τρεχάματα έχει η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Σιλό. Η 11χρονη κόρη της Αντζελίνας και του Μπραντ Πιτ έσπασε το χέρι της την ώρα που έκανε σνόουμπορντ, κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, που επικαλείται πηγή που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, η 11χρονη Σιλό είναι πλέον καλά και η μητέρα της ευγνωμονεί την ομάδα που την βοήθησε.

Η Αντζελίνα και ο Μπραντ έχουν συνολικά έξι παιδιά, την Σιλό, τον Μάντοξ, τη Ζαχάρα, τον Παξ και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

Η Αντζελίνα, εμφανίστηκε προχθές στις Χρυσές Σφαίρας, όπου η ταινία της First They Killed My Father, ήταν υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι η CIA του είπε ότι ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν είναι ομοφυλόφιλος
Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να διασκέδασε με την εκτίμηση της CIA ότι ο νεότερος Χαμενεΐ διατηρούσε μακροχρόνια σεξουαλική σχέση με τον άνδρα δάσκαλό του από την παιδική του ηλικία
Ντόναλντ Τραμπ
Times of Israel: Ο Τραμπ κλίνει προς τη χερσαία εισβολή στο Ιράν – Η Τεχεράνη θα αναγκαστεί τότε να υποκύψει
Ο αξιωματούχος, που γνωρίζει από κοντά τις διαπραγματεύσεις, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν κατ’ ιδίαν πως το Ιράν δύσκολα θα δεχτεί τις παραχωρήσεις του αμερικανικού σχεδίου 15 σημείων
Ντόναλντ Τραμπ