Τετάρτη, 22 Μαΐ
27oC Αθήνα

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Η τελευταία φωτογραφία του Καβαλιέρε

Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δόθηκε στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες πριν από το θάνατο του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επισκέφτηκε μαζί με τη σύζυγό του ένα τοπικό μπιστρό, με τον ιδιοκτήτη να δίνει στη δημοσιότητα την τελευταία φωτογραφία του Καβαλιέρε.

Εμφανώς καταβεβλημένος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται να απολαμβάνει την έξοδό του, ενώ έχει στην αγκαλιά του τον 7χρονο γιο του ιδιοκτήτη. Σημειώνεται πως ο Καβαλιέρε είναι αγνώριστος, καθώς φαίνεται τα χρόνια προβλήματα υγείας να τον έχουν καταβάλει. 

Ο ιδιοκτήτης του μπιστρό είπε ότι ο Καβαλιέρε παρήγγειλε μια γρανίτα και δεν σταμάτησε να αστειεύεται με τους θαμώνες αλλά και τον μικρό γιο του. Την φωτογραφία αναπαράγουν όλα τα μεγάλα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Λίγες ώρες μετά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπήκε και πάλι στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών τη Δευτέρα.

 

«Ήταν περίπου 2:30 μ.μ. όταν έφτασε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μόλις είχαμε τελειώσει τη μεσημεριανή μας βάρδια» δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλμπανέζε, ιδιοκτήτης του Maximilian bistrot.

Δύο φοιτητές που βρέθηκαν στο ίδιο μπιστρό είπαν ότι ζήτησαν από τον Μπερλουσκόνι να βγάλουν μία φωτογραφία με τον ίδιο να τους λέει: «Πείτε σε όλους ότι συναντήσατε τον πρόεδρο».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις