Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Simpsons: Είχαν προβλέψει προεδρία Τραμπ πριν 16 χρόνια! [vid]

Simpsons: Είχαν προβλέψει προεδρία Τραμπ πριν 16 χρόνια! [vid]

Φαίνεται πως οι Simpsons έχουν μια μοναδική ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν ακόμα και τον εαυτό τους.

Ήταν πριν από 16 χρόνια που προέβλεψαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γινόταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ενώ ο κόσμος προσπαθεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, προκύπτει ότι είχε υπάρξει προειδοποίηση πριν από πολύ καιρό.

Στο επεισόδιο “Bart to the Future”, που προβλήθηκε τον Μάιο του 2016, η Lisa λέει “έχουμε κληρονομήσει μια απίστευτη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Τραμπ”.

“Ήταν μια προειδοποίηση στην Αμερική. Έμοιαζε να είναι η τελευταία λογική στάση πριν πιάσουν πάτο. Ήταν σύμφωνο αποτέλεσμα με το όραμα μιας Αμερικής που οδηγούνταν στην τρέλα”, τόνισε o Dan Greaney ένας από τους συγγραφείς των Simpsons.

Ο δημιουργός των Simpsons Matt Groening είπε στον Guardian πως το προέβλεψαν το 2000 αλλά ο Τραμπ ήταν το πιο παράλογο αστείο όνομα που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε εκείνη την εποχή και παραμένει αλήθεια. Είναι πέρα από τη σάτιρα”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε