Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκάνδαλο Κέβιν Σπέισι: «Ξύπνησα και τον βρήκα πάνω μου με τα εσώρουχα»

Κέβιν Σπέισι

Ένας ακόμα άντρας κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν στην εφηβεία του τη δεκαετία του 1980.

Ο άντρας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποκάλυψε ότι ο Κέβιν Σπέισι τον κάλεσε να περάσει το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη. Αργότερα κατάλαβε ότι ο ηθοποιός είχε ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνον. Κάτι που δεν τον ενδιέφερε.

Ο Κέβιν Σπέισι, όπως αποκάλυψε στο BBC, του ζήτησε να μοιραστούν το κρεβάτι. Ωστόσο εκείνος κοιμήθηκε στον καναπέ. Μόνο που το πρωί ξύπνησε έχοντας τα χέρια του διάσημου ηθοποιού περασμένα γύρω του.

Δεν πιστεύει ότι έγινε τίποτα σεξουαλικό. “Ένιωθα στην καλύτερη περίπτωση άβολα, στη χειρότερη ήταν κάτι που με τραυμάτισε”. Είχαν συναντηθεί πρώτη φορά με τον Κέβιν Σπέισι σε θερινό θέατρο το 1984. Ήταν μόλις 16 ετών. Αντάλλαζαν γράμματα και ένα χρόνο μετά τον κάλεσε να περάσει ένα Σαββατοκύριακο σπίτι του στη Νέα Υόρκη.

Είπε πως ένας “γοητευτικός και αδελφικός” Κέβιν Σπέισι του έκανε ξενάγηση στην πόλη, τον έβγαλε για δείπνο και τον σύστησε σε διάσημους φίλους του. Το πρώτο βράδυ μιλούσε πολύ για τη δουλειά του και έγινε πιο τρυφερός “με έναν τρόπο που σίγουρα δεν με ενδιέφερε”. Έβαλε το χέρι στον μηρό του και με το χέρι του που είχε περασμένο στον ώμο του τον χάϊδευε.

Όταν έφτασε η ώρα να ξαπλώσουν, ο Κέβιν Σπέισι του ζήτησε να μοιραστούν το κρεβάτι. Εκείνος όμως επέμεινε να κοιμηθεί στον καναπέ. “Ήταν μια “παγωμένη” καληνύχτα με τα φώτα σβηστά. Νόμιζα ότι θα με πετούσε έξω το πρωί”.

“Ξέσπασα σε κλάματα και ο Κέβιν Σπέισι έκανε πίσω”

“Ενώ πηγαίναμε για ύπνο, σηκώθηκε από το κρεβάτι του”. Νόμιζε ότι το έκανε για να του τραβήξει την προσοχή και να αντιδράσει. Το επόμενο πρωί ξύπνησε και ήταν ξαπλωμένος πάνω του ο Κέβιν Σπέισι. “Το κεφάλι του ήταν στο στομάχι μου και τα χέρια του τυλιγμένα γύρω μου. Ήταν με τα εσώρουχα και εγώ φορούσα τα ρούχα μου. Υπέθεσα ότι ήταν κάποιου είδους θεατρική καλημέρα”.

Τη δεύτερη μέρα της παραμονής στο διαμέρισμά του, ο Κέβιν Σπέισι έγινε πιο στοργικός. Του είπε ότι αισθάνεται “παρεξηγημένος”. “Ξέσπασε σε κλάματα γιατί δεν μπορούσα να αρθρώσω πια τι μου συνέβαινε. Ήμουν τρομαγμένος. Του αναγνωρίζω πως έκανε πίσω, έφυγε και πήγαμε για ύπνο”.

Ο άντρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του μετά την απόφαση του Anthon Rapp να μιλήσει δημόσια. Θέλει οι νέοι να είναι προσεκτικοί και να μιλάνε. “Φαίνεται ότι μου την έπεφτε. Δεν άφησα ποτέ να εννοηθεί ότι με ενδιέφερε ερωτικά. Δεν το συζήτησα ποτέ. Ένιωθα άβολα στην καλύτερη περίπτωση, τραυματισμένος στη χειρότερη. Ήταν είτε πολύ ηλίθιος ή αρπακτικό. Ίσως λίγο και από τα δύο”.

Ανέφερε ότι δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ εκείνο το Σαββατοκύριακο και πως δεν μίλησε στις αρχές ή τους γονείς του επειδή πίστευε ότι ίσως η συμπεριφορά του Κέβιν Σπέισι να ήταν “επιτρεπτή”. Φοβόταν ότι μπορεί να είχε δώσει την αίσθηση ότι ενδιαφερόταν για τον Κέβιν Σπέισι.

Πηγή: BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις