Κόσμος

Σκάνδαλο με ηχητικό ντοκουμέντο για Σκάλις: “Εύχομαι να ήταν νεκρός”!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο κορυφαίο στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος της Νεμπράσκα αναφέρεται στον Στιβ Σκάλις, λέγοντας χαρακτηριστικά "εύχομαι να ήταν νεκρός".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής, Στιβ Σκαλίς, ο τρίτος τη τάξει στη Βουλή των Αντιπροσώπων ο οποίος πυροβολήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ έκανε προπόνηση στο μπέιζμπολ μαζί με συναδέλφους του, βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Σκαλίς τραυματίστηκε στον γοφό στις 14 Ιουνίου, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον βουλευτών, που προπονούνταν για έναν φιλανθρωπικό αγώνα μπέιζμπολ. Εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και έχει υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων.

 

Την ώρα που τα νέα για την υγεία του Σκάλις είναι ευχάριστα, ένα ηχητικό ντοκουμέντο “καίει” το πρώην μέλος του συμβουλίου ηγεσίας της Χίλαρι Κλίντον, Φιλ Μόνταγκ. “Χαίρομαι που τον πυροβόλησαν. Εύχομαι να ήταν νεκρός”!, λέει χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Political Insider

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στη Βραζιλία: Ο τραγουδιστής Oliver Tree, ανάμεσα στους νεκρούς της σύγκρουσης ελικοπτέρων στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Ο 32χρονος μουσικός, γνωστός για τα viral βίντεό του, ανάμεσα στους έξι ανθρώπους που σκοτώθηκαν όταν δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Oliver Tree
Η Γενεύη «φλέγεται»: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία ενόψει της Συνόδου Κορυφής της G7 στη Γαλλία
Διαδηλωτές στη Γενεύη συγκρούστηκαν με την αστυνομία, έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο και έσπασαν τα παράθυρα μιας τράπεζας, λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής της G7 στη γειτονική Γαλλία
Γενεύη
Οι ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό απειλούν να τορπιλίσουν μια συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Τραμπ: «Είπα στον Νετανιάχου τι στο διάολο κάνεις;»
Μετά τα πλήγματα στη Βηρυτό, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι προετοιμάζεται για μια «πιθανή» επίθεση στην ισραηλινή επικράτεια
REUTERS